Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +206
źródło: 1000015696
Pobierz
Turpizm 0
Jakiś perfumy na początku nie doceniliście, nie spodobały Wam się i musieliście przewachac xxx zapachów żeby przejrzeć na oczy i wrócić z pokorą?
#perfumy
#perfumy

@mirko_anonim:
odpowiedż brzmi : tak i tak
w wikeu 25 lat to Napoleon był już
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Nawet jak rękę miała złamaną to ciężko było jej tego mopa "wyrwać" i sprawić, aby usiadła, kiedy chciałem umyć podłogę podczas odwiedzin rodziców. A
@mirko_anonim:
nawet jak się czyta powyższy fragment to co widać? że ty ją traktujesz tak samo - piszesz o "wyrywaniu" mopa? dlaczego?
dorosła osoba podjęła decyzję że chce posprzątać, na podstawie oceny własnego stanu zdrowia i stopnia
Ja jej raczej nie traktuję tak samo. Ma wolną wolę i jeździ gdzie chce, czasem prosi o pomoc w ogarnięciu biletów. Miała złamaną rękę i chciałem umyć tę podłogę. Dalej nie widzę problemu, a jeden raz wiosny nie czyni.
Napisałem "wyrywaniu" bo do końca nie pamiętam tej sytuacji, na pewno nie było szarpaniny tylko dyskretne złapanie za mopa, a najprawdopodobniej to ona go mi odbierała, po wcześniejszym
A gdybyś nie pokazał że jesteś gotowy umyć tę podłogę, tylko jak chce myć to niech myje, to co by się zadziało?
Myślisz, że w ten sposób matka zbiera punkty, że potem może w rozmowie z siostrą się pochwalić że umyła podłogę, co w domyśle tobie wystawia złe świadectwo przed jedną i drugą, i dlatego wolisz
zacząłeś wątek od tego że ona daje ci nieproszone rady i próbuje tobą rządzić, a kończysz na tym że ty jej nie chcesz pozwolić zmyć podłogi czy obrać ziemniaków w jej własnym domu, bo wszystko musi być tak jak ty sobie wymyślisz ;)
Od liceum mój dochód (w 95%) szedł dla rodziny. Głupio mi było nic nie robić wobec upadłości, więc szukałem zatrudnień zdalnie w czasie semestru i stacjonarnie na wakacjach, po liceum za granicą. Potrafię na siebie zarobić.
No pytam na anonimie, bo tu jest większa publika, znajomi nie są jedynakami i nie bardzo mam kogo zapytać.
To napisz krótko, że przesadzam i tyle, że też masz tak w domu.
Nie twierdzę, że jestem samowystarczalny, lubię się doradzić np. w sprawach kuchni, czy związanych z dziedziną, którą