mirko_anonim mirko_anonim 26.10.2024, 21:25:48 0 + ✨️ Obserwuj #mirkoanonimDostałem nową pracę zdalną i zaczynam za dwa tygodnie. Martwi mnie różnica wiekowa, ponieważ ja mam 26 lat, a reszta osób to osoby w okolicach 40. Raczej nie będę pasować do zespołu.#pracbaza〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim· Zaakceptował: NighthunteroPokaż spoiler
Przypadkowy Przypadkowy 26.10.2024, 21:55:28 via Wykop 2 + @mirko_anonim: xD to byłby nawet guanoproblem, gdybyś pracował stacjonarnie, a co dopiero pisać o pracy zdalnej. xDDD
Lonate Lonate 27.10.2024, 04:20:06 via iOS 0 + @mirko_anonim a jakie to ma znaczenie? Pracuję zdalnie z osobami 10 lat młodszymi i 20 lat starszymi
nairoht nairoht 27.10.2024, 08:21:46 via Wykop 0 + @mirko_anonim: to nie pracuj skoro masz jakieś wyimaginowane problemy, ja p------e skąd wy się urwaliście niektórzy
mirko_anonim mirko_anonim 27.10.2024, 18:12:52 via mirko.proBOT 0 + wszechstronny-badacz-99: @Lonate u cb jest zróżnicowanie wiekowe..u mnie są tylko starsi. 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: digitallord
przecietnyczlowiek przecietnyczlowiek 28.10.2024, 06:49:29 via Wykop 0 + @mirko_anonim: miejmy nadzieję, że czterdziestolatkowie są od ciebie mądrzejsi i nie stosują ageismu.
Dostałem nową pracę zdalną i zaczynam za dwa tygodnie. Martwi mnie różnica wiekowa, ponieważ ja mam 26 lat, a reszta osób to osoby w okolicach 40. Raczej nie będę pasować do zespołu.
#pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord