Aktywne Wpisy
kutasoglu +21
Tak szczerze, to mnie zajebiście wymęczyła ta faza grupowa. Mało ciekawych meczy, gówniane pory, większość meczów o pietruszkę, bo jeszcze 8 drużyn z trzeciego miejsca wchodzi. Ostatnia kolejka zamiast być na żyletki, to niektórzy maja wyjebongo jak Norwedzy. Nie ma nawet walki o miejsce pierwsze w grupie, bo niekoniecznie drabinka ratuje.
Nie wiem. Może tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to było zawsze takie święto mistrzostw. Dwa zespoły odpadają, dwa
Nie wiem. Może tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to było zawsze takie święto mistrzostw. Dwa zespoły odpadają, dwa

ukojenie +37
Tysiąc euro miesięcznie obróciło sukces polskiej gospodarki w pył.
#antykapitalizm #kapitalizm #gospodarka #polska #finanse #bekazlibka #januszebiznesu
#antykapitalizm #kapitalizm #gospodarka #polska #finanse #bekazlibka #januszebiznesu
źródło: 1
Pobierz

Nie ma to jak obrażać grupowo ludzi, samemu mając problem z liczbami i logiką.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: bo naczelną zasadą jest robić ankietę wśród reprezentatywnej grupie. Wykop to kombinacja norników bez dziewczyny i programistów 15k. Tak nie wygląda realny świat
@mirko_anonim: bardziej ty jestes odklejony, bo zakladas ze wykop = reprezentatywna grupa polakow, gdzie jest dokladnie odwrotnie.
Wykop jest totalnie nie inkluzywny. wielu tego nie rozumie, ale jeszcze mniej inkluzywny jest tinder. Jest tam bardzo specyficzny wycinek ludzi
@mirko_anonim: W gruncie rzeczy to jest odklejenie nie większe niż twoje, skoro uważasz że każdy przeszkolony chętnie pójdzie w razie czego w kamasze. To, że w czasie pokoju niektórzy traktują wojsko jak bezpieczną posadę ze skróconym czasem emerytalnym też nie oznacza, że nie zwieją jak zrobi się gorąco.