Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 2
sprawny-kartograf-67: Nie znam tej metody. Doksztalce sie. Na pewno twoja zastawka nadaje sie do odtworzenia ta metoda? Dowiedz sie tego. Bo jezeli tak to raczej zakwalifikowali by cie do plastyki zastawki i zrobiliby to u nas innym sposobem a nie sklaniali sie do jej wymiany. Czyli juz jest pewnie ostro dojechana. Duzo juz miales konsultacji? W jakim miescie? Jak w malym to jedz do wiekszego osrodka. Zawsze mozesz wziac biologiczna i
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
sprawny-kartograf-67: Nie jestem az takim specjalista i nie mam takiej wiedzy a przede wszystkim wgladu do badan zeby oceniac w jakiej kondycji jest twoja aktualna zastawka. Moze to byc rok a moze i dluzej. Nie wiem tez jak twoje hobby i choroby wspolistniejace wplywaja na nia. Tutaj zebral bym kilka porad i ocenil co kazdy mowi, niestety bedzie to czasochlonne i wydasz troche pieniedzy. MRI zastawki robia rzadko, z reguly samo
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @sprawny-kartograf-67: Dziękuję Ci za te informacje. Jeśli poczytasz o tej metodzie Ozakiego, to możesz wrzucić swoje przemyślenia? No i może wiesz coś na temat tego czy trudno jest załatwić operację w Niemczech jeśli w Polsce robią te zastawki inaczej.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz