Wpis z mikrobloga

Kiedy jest dobrze?

No wtedy gdy wszystko jest tak jak ona chce. Inaczej stosuje cały wachlarz trików aby osiągnąć swój cel.

Nie wszystkie kobiety robią to świadomie, sporo to pewnie efekt obserwacji takich zachowań u rodziców i później przeniesienie tego do własnego dorosłego życia.

@mirko_anonim: i właśnie odkryłem red pill
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
nie napisałeś najważniejszej rzeczy:
- mam < 18 lat chodzę do szkoły / mam > 25 lat zarabiam swoje pieniądze / gdzieś pośrodku
- mieszkam w mieszkaniu z matką / mieszkam poza domem rodzinnym
  • Odpowiedz
Szukam poradników i materiałów jak zacząc być samodzielnym mężczyzną i iść przez życie pewnie podejmując decyzje. Dla wielu to może wydawać się smieszne, ale jak komuś od małego jest tłuczono do głowy, że priorytetem jest komfort i samopoczucie innej osoby, a własne potrzeby należy stawiać na dalszym planie to tak się kończy,

@mirko_anonim: zacznij teraz malymi krokami stawiac siebie na pierwszym miejscu to kazdemu wyjdzie na dobre
  • Odpowiedz
W przypadku tematu mężczyzny i związków jest to dodatkowo smutne, bo mężczyźni którzy są atrakcyjni i pewni siebie rzadko stają się ofiarami takich manipulacji.

Najczęściej wejść na głowę pozwalają sobie tzw. nice guys którym dziewczyna się "trafiła" albo "dziewczynę udało im się w końcu znaleźć".

@mirko_anonim: stan sie tym pierwszym
  • Odpowiedz