Aktywne Wpisy

Panowie taka rozkminka mnie naszła w niedzielę jak mamy piłę motorową co nie to wiadomo że jak byś dołożył palca to by ci ucięło bo ostrza tam są na wierzchu i zaraz ci szarpnie jak trota i jeb.
Ale tak się zastanawiam czy przy szlifierce kątowej gdzie nie ma ostrzy na wierzchu a powierzchnia tarczy tnącej jest płaska i tępa czy w momencie dołożenia do niej palca to by się tylko ślizgała
Ale tak się zastanawiam czy przy szlifierce kątowej gdzie nie ma ostrzy na wierzchu a powierzchnia tarczy tnącej jest płaska i tępa czy w momencie dołożenia do niej palca to by się tylko ślizgała
źródło: 1000015448
PobierzZrobiła by ranę przy lekkim dołożeniu palca?
- Tak 91.1% (41)
- Nie 8.9% (4)

banzi +17

#podryw #rozowepaski #niebieskiepaski #podryw #tinder #facebook
Jest sens założenia profilu na facebook randki czy lepiej zagadywać do obcych lasek na ulicy (wtedy do wiadomo - zastosuję drogie perfumy, marynarka itd.)?
PS. na uczelni próbowałem - wszystkie zajęte.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
źródło: obraz
PobierzBtw. jak to możliwe że na studiach nic? Chłopie to najlepszy okres. Ja po studiach już nigdy nie poznałem nikogo i 0 odzewu na apkach a na stdiach non stop koleżanki, laski, imprezki, różne relacje
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
Nie dość, że polibuda wygląda jak polibuda, to naturalnie wsiąkasz w wybitnie męską bańkę, gdzie 90+ % dziewczyn, to dziewczyny twoich ziomków od komputerów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Pomijając to co inni piszą o polibudzie itd, bo kiedy faktycznie w grupie ćwiczeniowej na 30 facetów jest 5 lasek to trochę lipa, to poza tym warto zawsze tutaj dodać słowo klucz - studia dzienne
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰