Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#podryw #rozowepaski #niebieskiepaski #podryw #tinder #facebook

Jest sens założenia profilu na facebook randki czy lepiej zagadywać do obcych lasek na ulicy (wtedy do wiadomo - zastosuję drogie perfumy, marynarka itd.)?

PS. na uczelni próbowałem - wszystkie zajęte.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#podryw #rozowepaski #niebieskiepaski #podryw...

źródło: obraz

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
obowiązkowy-badacz-30: Zdecydowanie na ulicy. Na apkach możesz być przystojniakiem a i tak nic nie ugrasz.

Btw. jak to możliwe że na studiach nic? Chłopie to najlepszy okres. Ja po studiach już nigdy nie poznałem nikogo i 0 odzewu na apkach a na stdiach non stop koleżanki, laski, imprezki, różne relacje

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
samodzielny-znawca-72: O tak, ciężkie liceum z profilem ścisło-informatycznym i dalej kontynuacja na polibudzie to zawodowy wygryw i proporcjonalnie do tego, związkowy przegryw.

Nie dość, że polibuda wygląda jak polibuda, to naturalnie wsiąkasz w wybitnie męską bańkę, gdzie 90+ % dziewczyn, to dziewczyny twoich ziomków od komputerów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
@mirko_anonim

Btw. jak to możliwe że na studiach nic? Chłopie to najlepszy okres. Ja po studiach już nigdy nie poznałem nikogo i 0 odzewu na apkach a na stdiach non stop koleżanki, laski, imprezki, różne relacje

Pomijając to co inni piszą o polibudzie itd, bo kiedy faktycznie w grupie ćwiczeniowej na 30 facetów jest 5 lasek to trochę lipa, to poza tym warto zawsze tutaj dodać słowo klucz - studia dzienne
  • Odpowiedz