Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy wypada aby kobieta mnie obroniła ?
Hej. Zauważyłem, że moja kobieta ćwicząc na siłowni staje się coraz większa, w tym dobrym sensie ;) Nie mam nic do lekkiej nadwagi ale chce zaznaczyć, że nabiera masy mięśniowej.
Ja jestem normalnej, a raczej chudej postury, na siłowni jestem odpłatnie kilka razy w roku a tak to biegam co dwa tygodnie aby utrzymać względną sprawność. Jako, iż lubimy wszelakie spędy kulturowe często wracamy w nocy lub nad ranem kiedy to towarzystwo jest mocno pijane i kłótliwe. Kiedyś zapytałem a co jeśli przyjdzie nam uciekać, na co luba zażartowała, „spokojnie, obronię nas”. Biorąc to na serio to ogarnia trochę boksu technicznie, skręt bioder, ma też wolę walki bo ćwiczy regularnie. Stwarzając hipotetyczną sytuację, czy wypada mi uciec kiedy ona będzie dawała radę a ja nie i będzie ryzyko zebrania oklepu? Zwykle to dziewczyna się oddala a facet łagodzi konflikt czy jakieś rękoczyny ale ona ma przewagę fizyczną.

#niebieskiepaski
#rozowepaski
#zwiazki
#kluby

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim pewnie to był tylko żarcik bo w prawdziwym życiu masa mięśniowa nie broni przed obrażeniami od noża czy broni palnej. Także pewnie jakby serio przyszło co do czego to oboje byście uciekali. Faceci to zawsze fantazjują o jakiś bitkach podczas kradzieży a prawda jest taka że jak ten co napada jest przygotowany to ma nóż i średnio Ci pomoże znajomość boksu w obronie przed nożem
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Dziękuję za zrozumienie. Miałem na myśli takie sytuacje, gdzie jest dużo osób i ciężko uciec, barowe. Nie będziemy oczywiście kozaczyć i prowokować, a raczej łagodzić.

Ogolnie obawiam się zebrania większej ilości ciosów na głowę, bo pracuję umysłowo i nie chce wstrząśnienia mózgu. Dziewczyna póki do pracuje jako stylistka paznokci. Myślę ze dałaby radę wziąć dłuższe l4 i ma mocną głowę. Może by jej tak nie obili, w końcu
  • Odpowiedz