Aktywne Wpisy

PtactwaWiele +760
Myślałem że wykopki jak zwykle przesadzają z odklejką w gastro. Aż do wczoraj…
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze

ChlopoRobotnik2137 +301
Leżę se gdzieś na pustyni, już sam nie wiem czy to jest ta Mojave czy nie, i czekam na jutro. Ostatnie dni były ciężkie .
Tuż za Hiker Town, zaczął się chyba suchszy odcinek podróży . Cześć gdzie się idzie wzdłuż akweduktu udało się zrobić w nocy co przypłaciłem migrena jak już pisałem . Kolejnego dnia zbliżyłem się do Tehachapi. Miejscowość ta chyba słynie z wiatraków . Idąc 2 dni przez te
Tuż za Hiker Town, zaczął się chyba suchszy odcinek podróży . Cześć gdzie się idzie wzdłuż akweduktu udało się zrobić w nocy co przypłaciłem migrena jak już pisałem . Kolejnego dnia zbliżyłem się do Tehachapi. Miejscowość ta chyba słynie z wiatraków . Idąc 2 dni przez te
źródło: image_picker_B14B2485-CC13-4C6B-A30C-6E92DF5397D0-59200-00000566DE6CB922
Pobierz

@mirko_anonim rób co ci serduszko podpowiada. Zawsze możesz spróbować raz jeśli poczujesz że to nie dla ciebie to już więcej tego nie zrobisz. Uważam że ludzie potrzebują bliskości nawet jeśli jest ona za pieniądze. Wszystko jest dla ludzi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
Upadek moralny i skaza na życiorysie to jest gdy zabijesz kogoś niewinnego dla zabawy.
Trochę przyjemności z dziewczyną jest upadkiem? Weź się rozpędź i uderz w ścianę.
@mirko_anonim: im lepsza sesja zdjęciowa tym większe prawdopodobieństwo fake - bo się panna wystylizowała do fotek a na żywo to nie będzie takie show