Aktywne Wpisy
Mariuszzuk +14
źródło: 1000015163
Pobierz
MLeko29 +5
Ja dzisiaj przejeżdżał przez Wrocław, Poznań, a teraz Piłę hehe a wy co dalej w domu?
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000015163
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Mirki, mam #jdg #ryczalt, potrzebuję adresu wirtualnego biura do podawania kontrahentom #b2b i na Biznes.gov.pl (to aktualnie adres mojego zameldowania, chcę go zatem trochę ukryć). Jaki polecacie? Kryteria:
1. Jak najniższa cena.
2. Dość prestiżowy adres (czyli pewnie #warszawa i ulica dobrze brzmiąca dla zagranicznego klienta).
3. Umowa z miesięcznym wypowiedzeniem albo na krótki minimalny okres.
4. Potrzebuję samego adresu, nie otrzymuję żadnej korespondencji, ale gdyby coś przypadkiem przyszło raz na 3-6 miesięcy , chciałbym to móc mieć tanio i bezpiecznie przeskanowane/przesłane. Innych aspektów biura nie potrzebuję.
#pytanie #biuro #biura #firma #biurowirtualne #wirtualnebiuro #biznes #dzialalnoscgospodarcza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
źródło: roundtable828546_1280_hosting_5b61bb6130ebe
PobierzCo do adresu, to mimo wszystko dodatkowa linia ochrony.
Co do bycia płatnikiem VAT, w czym miałby tkwić problem, jeżeli już mam JDG i jestem płatnikiem VAT, a chcę jedynie zmienić widoczny adres do korespodencji/adres podawany jako siedziba biura firmy? Czy w takim przypadku nie będę i tak rozliczać się z lokalnym US, a nie tym wynikającym z lokalizacji