Aktywne Wpisy

Maly_Jasio +378
Dzień dobry. Chciałem się tylko pochwalić, że w wieku 43 lat dorobiłem się 90m2 bez kredytu we Wrocławiu w spokojnej dzielnicy. Dziękuję

Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Dzień dobry, mam zamiar zainstalować w swoim mieszkaniu klimatyzację. Szukając informacji na temat tychże urządzeń, przez przypadek trafiłem na to forum. Ogólnie mam ogarnięte tematy jak rozmieszczenie urządzeń i ich moc, ale chciałem się spytać Was o zniżki w sezonie jesienno-zimowym. Czy ktoś korzystał z takich zniżek po sezonie letnim? Ile tak realnie można liczyć na rabat? Czy to trzeba o to poprosić podczas wyceny lub po niej? Czy firmy same wrzucają informacje o promocjach na swoich stronach tak jak to robią np. Media Markt i tego typu sklepy?
Będę wdzięczny za jakiekolwiek porady.
Pozdrawiam
#klimatyzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
dktr - na stronach dwóch firm już widziałem takie promocje z okazji sezonu jesiennego, więc chyba coś jest na rzeczy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
nie każda firma jest w stanie zrobić instalację tak jak ja chcę, dlatego mam kilka wybranych, ale są z tych droższych, te tańsze chcą instalować po jak najprostrszej linii oporu - czyli tam gdzie są meble i elektronika, więc zaskoczę Cię, bo może
Jak teraz podpiszesz umowę w jakiejś firmie to zamontują ci może jutro, może za tydzień, a może w marcu. Niektórych modeli to brakuje w tym momencie i trzeba