Aktywne Wpisy

butterfly +59

CzosenWan +57
K---a, wrzucam na allegro spoko ofertę za coś, chłop wygrywa licytację, ja mówię że jak zapłaci sprawnie to do 18 wyślę. Dostałem kasę o 16:30, o 17 wysłałem, a o 18 on do mnie pisze "jak u pana wyglądają zwroty? Bo kurcze nie spodziewałem się, że wygram"
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.

Dlaczego moderacja i właściciele wykopu nie banują jawnych agentów wpływu operujących na tym portalu? Zaznaczam, nie troli tylko bardzo jawnych agentów wpływu, a tych jest tutaj przynajmniej kilkunastu?
Ludzie jacy kiedyś dla prowokacji intelektualnej promowali memy z papieżem teraz rozpowszechniają z tych samych powodów informacje podważające wiarę w instytucje państwa, co będzie problemem w przypadku kryzys. Nie żyjemy już w epoce transformacji z komunistycznej dyktatury w demokracje. Tego typu inba nie ma już zalet, nie prowokuje do myślenia, jest tylko szkodliwa.
O ile z tą drugą rzeczą trudno coś zrobić, to z pierwszą już można. Dlaczego moderacja tego nie robi i udaje, że nadal mamy 2019 rok? Stare nie wróci i albo ten portal się zmieni albo umrze. Odpływ użytkowników będzie się nasilał, a nowi będą woleć discorda od wykopu.
#przemyslenia #moderacja #wojnainformacyjna #propaganda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer