Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej Mirki,
Jestem osobą dbającą o siebie i wiem że wyglądam dobrze. Nawet bardzo.
Wczoraj o spotkanie poprosił mnie stary znajomy z którym od jakiś 3-4 lat nie mam kontaktu.
Zapytał czy zgodziłbym się na to aby uwieść jego obecną narzeczoną ponieważ on czuje że jego miłość się wypaliła a nie ma powodu i najnormalniej w świecie jaj żeby z nią zerwać. Gość był szczery i wiem, że mówił prawdę ponieważ jego narzeczona jest dosyć spokojną dziewczyną.
Natomiast oboje wiemy, że w czasach kiedy się " poznawali" równocześnie ja z nią pisałem i sporo flirtowaliśmy. Był to też poniekąd powód dla któego kontakt się ukrócił.
Powiedzcie Mirki czy to jest aby moralne żeby robić coś takiego? #milosc #zwiazki #corobic

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ja sie wypowiem jako mirabelka - niech kumpel ma jaja i sam z nia zerwie jak prawdziwy facet. Powie,ze juz nic do niej nie czuje - dziekuje i do widzenia - a nie zabawa jak w podstawowce,.
  • Odpowiedz
Ja bym się w coś takiego nie angażował. To jak on chce ją potraktować to jest jego wybór, ale jak się angażujesz to jest też twoja odpowiedzialność. Ludzie są różni, ale to nie znaczy,że im mamy odpłacać tym samym. Lepiej być fair, niż się potem tłumaczyć, że mogę być szmatą bo inni też są szmaty.
  • Odpowiedz