Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam do was takie pytanie. Tyczy się osób, które uczą się czy pracują poza rodzinnym domem. Jak często widujecie się z rodzicami? Przyznam się, że mi przyjazdy na rodzinną wieś nie sprawiają mi frajdy i ostatnią rzeczą o jakiej marzę po tygodniu pracy, to jechać 100 km w jedną stronę i potem wracać 100 km w drugą. Ogólnie częstotliwość wyjazdów cały czas spada, ale dla mnie nawet 1 raz w miesiącu to jest za dużo. Oczywiście znam takich, co jeżdżą co tydzień, ale ja wolę wolny czas spędzić w mieście niż na przysłowiowym obiedzie z rodziną. Aczkolwiek jak jest długi weekend czy mam urlop to jest żebranie o przyjazdy. To ze mną jest coś nie tak, że nie lubię tam jeździć czy z nimi, że wiecznie tęsknią?

#rodzina #weekend #urlop

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Z tobą jest wszystko w porządku i z nimi też. Tylko wam się rozjeżdżają potrzeby. Jak masz ciekawsze zajęcia to nic dziwnego,że ci się nie chce w dni wolne siedzieć z rodzicami. Myślę,że raz w miesiącu to jest jednak spoko. Rodzice też mogą sobie znaleźć jakieś zajęcie, dorosłe dzieci nie są od zabawiania rodziców.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jprdl ludzie to sa p------i, jedni placz ze starzy maja swoje zycie i nie chca zeby Ci ich odwiedzali drudzy placz ze starzy nie maj swojego zycia i chca zeby ich odwiedza normalnie dramat. Jprld nie chcesz to ich nie odwiedzaj tylko miej jaja zeby im powiedziec ze Ci sie nie chce jechac do nich na ta wies bo masz lepsze rzeczy do roboty.
  • Odpowiedz