Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: nie wiem, anal, bądź bardziej wulgarna, usiądź może w końcu i pogadajcie jak ludzie. Jprdl, chłopak 30 lat i wkręca małolacie, pewnie fajnej dziewczynie, jakieś smuty. Normalny jakby dostał taką teen to by lał aż by sufit było trzeba malować
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @LowcaSpuchy Wiem, że to brzmi jak zarzutka i tym bardziej mi gorzej, bo nie wiem jak bardzo muszę nie być dla niego podniecająca, że doszło do tak nierealnej sytuacji. Problem sam w sobie jest żałosny i dlatego z anonima, ja zresztą też czuję się żałośnie z tym, że mój własny chłopak nie jest w stanie do mnie normalnie dochodzić

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
  • Odpowiedz
A pomyśl sobie jak bardzo żenujące to musi być dla mnie skoro taki kawał czasu tkwię w sytuacji, która według Was jest niemożliwa. Czuję się jak kobieca przegrywka, to upokarzające

@mirko_anonim: To zmień faceta na innego. A, zapomniałem - cieszysz się że złapałaś gościa wyglądającego dużo lepiej od ciebie więc inni się nie liczą.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @scriptkitty Nie chcę go zmieniać, bo go kocham, a z takim charakterem mógłby wyglądać jak shrek bez oka i obydwóch nóg, i nadal bym go chciała. Też czuję się kochana, ale wiem, że nie podniecam go to, jak powinnam, że on nie pożąda mnie tak bardzo, jak powinien. Dla mnie to nie jest wystarczający powód, żeby kończyć tę relację, ale wiadomo, jest to dla mnie bolesne
  • Odpowiedz