Aktywne Wpisy

say-my-name +14
Nie rozumiem po co ładne dziewczyny wgl pchają się do takiego programu jak #rolnikszukazony
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-23_231720_www.facebook.com
Pobierz
Powiedzcie mi czy to ze mną jest coś nie tak? Mam dziewczynę i spotykamy się głównie w weekendy, ja chcę spędzać ten czas jakos atrakcyjnie myślę o różnych wyjazdach, wyjściach chociażby do kina, a ona tylko w domu by siedziała i oglądała coś na netflixie czy scroll tik toka, myślałem, że jak będę w związku to będę spędzał czas fajnie a tu się okazuje, że weekendy mam takie same w chacie tylko

A niby kto w znacznym stopniu odpowiada za inflację? Ja wiem, że putin, covid itp. ale w sporym procencie to zasługa pisowców więc nie
@mirko_anonim: No tak, wcześniej ludzie umierali z głodu na ulicach... ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
- Pomijając fakt inflacji, wskaźniki ubóstwa zmalały. Zgoda że inflacja zjada część tej różnicy, ale faktem jest ze redystrybucja środków sprawiła że wiele rodzin zostało wyciągniętych ze skrajnego ubóstwa
- Jasne, zwiększenie minimalnej wpłynęło na inflację, ale ciężko jest zaprzeczyć że stan życia zarabiających minimalna mimo wszystko uległ poprawie. Ceny prowadzenia działalności to złożony temat i wpłynęły na nie między innymi skoki w cenach
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
I dlatego z poziomem dyskusji politycznej w Polsce jest jak jest, bo zamiast dyskutować o faktach, lepiej się obrzucać gównem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰