Wpis z mikrobloga

Samo to że będę musiał sobie pomagać ręką żeby wejść do pochwy nie zapowiada się zbyt ciekawie. I przy każdym wypadnięciu trzeba będzie używać ręki bo nie będę mógł się "wbić" samym ruchem bioder

@mirko_anonim: co ja tu właśnie przeczytałam xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: też tak mam, każda cię wyśmieje. To jest totalnie over. Obrzydliwe dla kobiet, jedna to mi się nawet zrzygala do wiadra. 37 lat, max buzi dałem. Ściągasz majtki i… daj se spokój, szkoda się kompromitować i okaleczać swoją psychikę
  • Odpowiedz
Samo to że będę musiał sobie pomagać ręką żeby wejść do pochwy nie zapowiada się zbyt ciekawie. I przy każdym wypadnięciu trzeba będzie używać ręki bo nie będę mógł się "wbić" samym ruchem bioder.

Najlepsze co dzisiaj przeczytałem
To nie jest nic takiego że ręka sobie będziesz pomagał bo to każdego lub prawie każdego spotyka
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 4
nieustraszony-eksperymentator-20: Może i bait, ale wiem, że dużo chłopaków szuka walidacji w tych tematach więc odpowiem na poważnie. Dużo mezczyzn tak ma, z wiekiem troche się zmniejszy, ale nie przeszkadza to w stosunku, dodatkowo praktycznie każdy pomaga sobie reka.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
  • Odpowiedz
Za dużo waliłeś konia i się potężnie skrzywił, ratunku już nie ma. Do tego odkształcenia przygniatając wzwód podczas snu. Deformacja będzie się pogłębiać i zacznie sikanie na tzw. 'fontannę', również samoistnie i w nocy. To co masz teraz to pikuś, jazda bez trzymanki dopiero się zacznie, popękane naczynka, wybrzuszenia, problemy z erekcją, przypływy i odpływy krwi. Proces biologicznie nieodwracalny. Z czasem wręcz zrówna się z linią brzucha -gdy ktoś rozpoczął masturbację na
  • Odpowiedz