Aktywne Wpisy

dariusz44 +41
#gielda #oswiadczenie #meczennicymsft #s-----------------t
Jak jutro MSFT zrobi double beat na earningsach, to w czwartek ŁADUJĘ 1000 USD w śmiecia wskazanego przez tagowiczów.
Pozycję będę trzymał do zysku 100% albo przez rok, cokolwiek nastąpi szybciej.
Rozważę również ciekawe CFD, żeby były emocje.
A ja farmazonem nie jestem i jak mówię, tak Buffet mi śwaidkiem zrobię.
Propozycje śmieci uprzejmie proszę dawać i plusować w komentarzach.
Jak jutro MSFT zrobi double beat na earningsach, to w czwartek ŁADUJĘ 1000 USD w śmiecia wskazanego przez tagowiczów.
Pozycję będę trzymał do zysku 100% albo przez rok, cokolwiek nastąpi szybciej.
Rozważę również ciekawe CFD, żeby były emocje.
A ja farmazonem nie jestem i jak mówię, tak Buffet mi śwaidkiem zrobię.
Propozycje śmieci uprzejmie proszę dawać i plusować w komentarzach.
źródło: image
Pobierz
breakdown1 +87
- załóż się z tagiem choć nikt od Ciebie tego nie oczekuje
- nie przedstaw żadnych warunków wygranej, możesz co najwyżej przegrać lub zremisować
- nie spełnij obietnicy, zrób z mordy dupe I strać wizerunek
- brak profitu
( ͡° ʖ
- nie przedstaw żadnych warunków wygranej, możesz co najwyżej przegrać lub zremisować
- nie spełnij obietnicy, zrób z mordy dupe I strać wizerunek
- brak profitu
( ͡° ʖ
źródło: image_picker_B5977010-FE97-4545-9216-E90716DDF046-10122-00000393AA18B143
Pobierz

#prawo #zwiazki #rozwod #alimenty
Jakie są szanse podczas rozwodu bez orzekania o winie że dzieci zostaną z ocjem.
Ojciec ma na sobie dom 120 kw z dużym podwórkiem
Matka ma na sobie i babcie mieszkanie w kamienicy, 2 pokoje bez ogrzewania, toaletę wspólna na korytarzu.
Sąd bierze pod uwagę potencjalne warunki dla dzieci czy automatycznie idą do matki?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
@mirko_anonim: nie ma żadnych przeszkód, żeby miejsce pobytu dziecka ustalić wspólnie w ugodzie, więc nie ma automatyzmu ustalaniu miejsca pobytu przy matce. Sąd się nad tym pochyli dopiero jak się nie dogadacie/złożycie sprzeczne wnioski w tym zakresie. Oczywiście sąd bierze pod uwagę kwestie lokalowe. Oczywiście jako jeden z elementów większej układanki, ale bierze. Najlepiej byłoby jakby dziecko
Czyli dla matki? :(
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@MaJeM0 Dzięki za wpis, dał mi do myślenia na tematy, o których wcześniej nie myślałem.
Bo nie wykluczam rozwodu i raczej dążyłbym do opieki naprzemiennej gdzie jedna osoba mieszka blisko drugiej (to samo osiedle, ulica lub przynajmniej bardzo blisko). ale wiadomo, że nie zawsze rozwód wychodzi pokojowo/bezproblemowo i wtedy może być
Jasne, źle się wyraziłem, wybacz. Oczywiście nie będę na sali sądowej o tym