✨️ Obserwuj #mirkoanonim Zabrzmi to paskudnie co napisze, ale jestem ze swoja dziewczyna tylko dlatego, ze nie chcialo mi sie juz szukac innej. Zawsze twierdzilem, ze chce miec partnerke ktora serio bedzie mi sie podobac fizycznie jak i intelektualnie. I w takim postanowieniu do 25 roku zycia nie mialem dziewczyny xD Ruchalem ladne laski, ktore A) byly troche tepe i nie traktowalem ich jako material na partnerke B) zakochiwalem sie w nich, ale za to one nie chcialy zwiazku ze mna I w pewnym momencie poznalem swoja aktualna dziewczyne. Nie powiedzialbym, ze jest brzydka, ale raczej nie w moim typie. Jest inteligentna, widac bylo jej zaangazowanie w ta relacje, wiec stwierdzilem czemu nie. Nie chcialo mi sie juz tracic czasu na inne laski, ktore po paru miesiacach nie wiedzialy czego chca. Ja juz nie mam czasu na zalamania milosne i wieczne szukanie. Czasem sie zastanawiam ile ludzi ma tak samo. #zwiazki #rozowepaski #wyznaniezdupy
@mirko_anonim jak byłem z kolegami na piwie chyba z rok temu to jeden powiedział "Panowie ja to bym nawet zmienił tą moją, ale jak patrzę na to co się dzieje na tych aplikacjach i ogólnie na rynku to się odechciewa. A tak to przynajmniej ja znam ją, ona mnie i wiem czego się spodziewać." Raczej sam nie jesteś
@mirko_anonim: jak kupujesz królika miniaturkę ale po pewnym czasie wyrasta ci s-----l gigant to i tak go nie wrzucasz przez balkon, bo jest miły w dotyku i człowiek się przywiązuje.
@mirko_anonim: pierwszy problem jest taki ze sam siebie oszukujesz.
drugi problem to że ta decyzja mocno odbije sie na twojej psychice i twoich przyszłych wyborach tzn. że godząc się na półśrodki teraz, większa szansa ze w przyszłości dalej będziesz się na nie godził (średnia żona, średnia praca, średnia sywletka, średnie życie). jeśli nie przeszkadza ci bycie takim średnio udanym człowiekiem i oszukiwanie samego siebie to spoko, ale jeśli jest chociaż
@OxygenJunkie: mój znajomy myślał o rozstaniu ale jak pochodził na kluby, zobaczył że nie ma tam powodzenia, zobaczył też od mojej strony co się dzieje na stokach randkowych to teraz planuje nie rozstanie a zaręczyny xDD
Strasznie pokrzywdzony jesteś, aż trudno mi wyrazić słowami, jak mi ciebie szkoda, że tak się męczysz i zmuszasz. Cóż za samarytańska postawa. Ona zasługuje przecież na wszystko, co najgorsze, bo nie jest taka piękna, jak sobie wymarzyłeś.
@lubiejescfrytki: ale widać, że Ty żyjesz poematami z epoki romantyzmu
a związek jest zwyczajnie interesem - każdy by chciał go min-max'ować tj. mieć jak najpiękniejszą kobietę z wyglądu i cech charakteru a jednocześnie dawać od
@OxygenJunkie: gadka szmatka przeciętniaków Chłop po prostu zdaje sobie sprawę, że nie jest na tyle atrakcyjny żeby sobie w laskach przebierać i tak p------i przy kolegach pod publiczke
Powiedzmy hipotetycznie, jaka byłaby strata dla świata gdyby Iran jednak miał b--ń atomową i zrzucił ją na Izrael? Izrael coś produkuje? Nie ma tam surowców, technologii, co najwyżej kilka zabytków w Jerozolimie. Jest dużo piasku i oliwek
Zabrzmi to paskudnie co napisze, ale jestem ze swoja dziewczyna tylko dlatego, ze nie chcialo mi sie juz szukac innej. Zawsze twierdzilem, ze chce miec partnerke ktora serio bedzie mi sie podobac fizycznie jak i intelektualnie. I w takim postanowieniu do 25 roku zycia nie mialem dziewczyny xD Ruchalem ladne laski, ktore
A) byly troche tepe i nie traktowalem ich jako material na partnerke
B) zakochiwalem sie w nich, ale za to one nie chcialy zwiazku ze mna
I w pewnym momencie poznalem swoja aktualna dziewczyne. Nie powiedzialbym, ze jest brzydka, ale raczej nie w moim typie. Jest inteligentna, widac bylo jej zaangazowanie w ta relacje, wiec stwierdzilem czemu nie. Nie chcialo mi sie juz tracic czasu na inne laski, ktore po paru miesiacach nie wiedzialy czego chca. Ja juz nie mam czasu na zalamania milosne i wieczne szukanie. Czasem sie zastanawiam ile ludzi ma tak samo.
#zwiazki #rozowepaski #wyznaniezdupy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Uffff to dobrze że mnie to nie dotyczy
Ja też nie
drugi problem to że ta decyzja mocno odbije sie na twojej psychice i twoich przyszłych wyborach tzn. że godząc się na półśrodki teraz, większa szansa ze w przyszłości dalej będziesz się na nie godził (średnia żona, średnia praca, średnia sywletka, średnie życie). jeśli nie przeszkadza ci bycie takim średnio udanym człowiekiem i oszukiwanie samego siebie to spoko, ale jeśli jest chociaż
@mirko_anonim: większość a po 30 roku życia jak się ludzie łączą w pary to z 90%
@lubiejescfrytki: ale widać, że Ty żyjesz poematami z epoki romantyzmu
a związek jest zwyczajnie interesem - każdy by chciał go min-max'ować tj. mieć jak najpiękniejszą kobietę z wyglądu i cech charakteru a jednocześnie dawać od
@Dietetyq: kobiet spelniajacych te obie cechy jest dzis mniejszosc
Chłop po prostu zdaje sobie sprawę, że nie jest na tyle atrakcyjny żeby sobie w laskach przebierać i tak p------i przy kolegach pod publiczke