Aktywne Wpisy

Qurvinox +510
Zwierzęta pieprzone 5:50 i już mi papierosami w mieszkaniu śmierdzi

troglodyta_erudyta +124
Rozumiem nagonkę na lekarzy, którzy wykorzystują system i drenują budżet NFZ fikcyjnymi zabiegami i dyżurami, ale ta nagonka na lekarzy rozpętana na wykopie już dawno straciła znamiona jakiegokolwiek zdrowego rozsądku i coraz bardziej przypomina tłuszczę goniącą lekarzy z widłami i pochodniami niczym wiedźmy za samo bycie lekarzem.
https://wykop.pl/link/7965825/izba-lekarska-dostala-13-mln-zl-na-szkolenie-lekarzy-i-lekarzy-dentystow
Na głównej wylądowało oto znalezisko o tym, że Naczelna Izba Lekarska otrzymała 13 milionów zł na szkolenia dla lekarzy. Kwota ma być przeznaczona na kształcenie 1500
https://wykop.pl/link/7965825/izba-lekarska-dostala-13-mln-zl-na-szkolenie-lekarzy-i-lekarzy-dentystow
Na głównej wylądowało oto znalezisko o tym, że Naczelna Izba Lekarska otrzymała 13 milionów zł na szkolenia dla lekarzy. Kwota ma być przeznaczona na kształcenie 1500

Mam problemy natury psychicznej, nie bede wdawac sie w szczegoly ale ogolnie sa to problemy widoczne na zewnatrz, ktore utrudniaja egzystencje ze mna.
Przez te problemy zastanawiam sie czy nie zerwac z chlopakiem poniewaz on nigdy takich problemow nie mial, jest "normalny" przez co wydaje mi sie, ze lepiej mu bedzie beze mnie. Jednak ten wewnetrzny egoizm ciagle we mnie tkwi, ktory mnie blokuje przed tym zeby odejsc poniewaz go kocham.
Jak byscie postapili na moim miejscu? Odejsc i dac mu szanse na normalne zycie czy po prostu z nim byc bo mi osobiscie z nim dobrze ale on ciagle bedzie musial sie mierzyc z moimi odpalami, problemami, ktorymi go obarczam.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Zależy jak duży też jest ten problem
@mirko_anonim pewnie zapomniałaś napisać że go zdradzasz bo tak zazwyczaj robią kobiety które mają problem ze sobą xd
@Linnior88: i kto to pisze ....
@mirko_anonim: przestał się użalać i zaczął działania mające na celu kontrole i ograniczenie tych odpałów + poinformował chłopaka że będę potrzebował od niego wiecej wyrozumiałości i cierpliwości niż zwykle (w granicach rozsądku).