Aktywne Wpisy

MonazoPL +181

Zwierz33 +4
Gdzie według was którzy korzystacie z uslug barbera/fryzjera męskiego leży granica ceny ? Przy jakiej przestaniecie chodzić ?
Wyobraźcie sobie, że w USA barber kosztuje 20-30 $ a w niemczech ok. 25-30 euro. Przy czym oni zarabiają np. z 2500 tys euro w górę. Mówie o ludziach co nie pracują przez agencje pracy z polski.
A u nas barber ile ? 80 zł najtaniej a od nowego roku będzie kolejne +10 zł
Wyobraźcie sobie, że w USA barber kosztuje 20-30 $ a w niemczech ok. 25-30 euro. Przy czym oni zarabiają np. z 2500 tys euro w górę. Mówie o ludziach co nie pracują przez agencje pracy z polski.
A u nas barber ile ? 80 zł najtaniej a od nowego roku będzie kolejne +10 zł
źródło: 1000_F_205498258_AfQmtyR5kO5llwKd6fWRRxcc4xRUbQcb
Pobierz

![Zatrzymać samotność, odbudować wspólnotę recepta na więcej dzieci [WYWIAD]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/8783086a596abfd0a6275b556d035beacf985a630576d392b422608af4fd1727,q80.jpg)

Mam problemy natury psychicznej, nie bede wdawac sie w szczegoly ale ogolnie sa to problemy widoczne na zewnatrz, ktore utrudniaja egzystencje ze mna.
Przez te problemy zastanawiam sie czy nie zerwac z chlopakiem poniewaz on nigdy takich problemow nie mial, jest "normalny" przez co wydaje mi sie, ze lepiej mu bedzie beze mnie. Jednak ten wewnetrzny egoizm ciagle we mnie tkwi, ktory mnie blokuje przed tym zeby odejsc poniewaz go kocham.
Jak byscie postapili na moim miejscu? Odejsc i dac mu szanse na normalne zycie czy po prostu z nim byc bo mi osobiscie z nim dobrze ale on ciagle bedzie musial sie mierzyc z moimi odpalami, problemami, ktorymi go obarczam.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Zależy jak duży też jest ten problem
@mirko_anonim pewnie zapomniałaś napisać że go zdradzasz bo tak zazwyczaj robią kobiety które mają problem ze sobą xd
@Linnior88: i kto to pisze ....
@mirko_anonim: przestał się użalać i zaczął działania mające na celu kontrole i ograniczenie tych odpałów + poinformował chłopaka że będę potrzebował od niego wiecej wyrozumiałości i cierpliwości niż zwykle (w granicach rozsądku).