Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problemy natury psychicznej, nie bede wdawac sie w szczegoly ale ogolnie sa to problemy widoczne na zewnatrz, ktore utrudniaja egzystencje ze mna.

Przez te problemy zastanawiam sie czy nie zerwac z chlopakiem poniewaz on nigdy takich problemow nie mial, jest "normalny" przez co wydaje mi sie, ze lepiej mu bedzie beze mnie. Jednak ten wewnetrzny egoizm ciagle we mnie tkwi, ktory mnie blokuje przed tym zeby odejsc poniewaz go kocham.

Jak byscie postapili na moim miejscu? Odejsc i dac mu szanse na normalne zycie czy po prostu z nim byc bo mi osobiscie z nim dobrze ale on ciagle bedzie musial sie mierzyc z moimi odpalami, problemami, ktorymi go obarczam.

#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim iść na terapię i pozwolić sobie pomóc a jak terapia nie pomoże to ewentualnie się rozstać , plus chociaż dla ciebie że wiesz że jakiś problem istnieje i zdajesz sobie z niego sprawę , to już jakiś krok w przód
Zależy jak duży też jest ten problem
  • Odpowiedz
Jak byscie postapili na moim miejscu?

@mirko_anonim: przestał się użalać i zaczął działania mające na celu kontrole i ograniczenie tych odpałów + poinformował chłopaka że będę potrzebował od niego wiecej wyrozumiałości i cierpliwości niż zwykle (w granicach rozsądku).
  • Odpowiedz