Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie mam szans teraz zostać matką. Nie mam ani warunków materialnych, pracy, mieszkania, skończonych studiów, partnera. Realnie mogę to mieć w wieku >35 lat, i dopiero wtedy decydować się na pierwsze dziecko. Czy w tym wieku można jeszcze mieć zdrowe dziecko, bez żadnego autyzmu, chorób itd? #anonimowemirko

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
intuicyjny-obserwator-26: Nie, nie można. W kanadzie na przykład jeszcze dziesięć lat temu kobiety w takim wieku szły na oddział dla geriatrycznych matek i z automatu było podejrzenie wysokiego zagrożenia ciąży.

Nie słuchaj idiotów którzy piszą że "nAwEt pO pIeŃtdZiEsIOnTcE MoŻeSz UrOdZiĆ zDrOwE dZiEcKo". W teorii to możesz nawet trafić eurojackpot tylko jakie są szanse?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: spokojnie, możesz mieć zdrowe dziecko, teraz dużo kobiet rodzi w tym wieku. Mniej jest tych co rodzą przed 30stką. Wśród moich kumpli to żony rodziły wlasnie w okolicach 35 roku życia. Tylko jeden miał dziecko młodo, 26 lat, teraz jest po rozwodzie, 36 lat i jego druga żona urodziła. Ta jego eks też w ciąży. Z kolei jego siostra dwójka dzieci po 40, bo jej pierwszy mąż umarł, i
  • Odpowiedz