Aktywne Wpisy

Lewusx +40
Siemanko, przyszedł czas na kolejną małą aktualizację.
Waga w ostatnich 2 tygodniach w trendzie wzrostowym, z poziomów 118,5-120kg, obecnie pokazuje częściej 120,5-121,5kg, więc bardzo, ale to bardzo optymistycznie.
Do tej pory nie było podziału na DT/DNT, leciałem po kolei 2 dni niskie - 300B/70T/350WW, a potem dzień wysoki - 300B/70T/550WW.
Od
Waga w ostatnich 2 tygodniach w trendzie wzrostowym, z poziomów 118,5-120kg, obecnie pokazuje częściej 120,5-121,5kg, więc bardzo, ale to bardzo optymistycznie.
Do tej pory nie było podziału na DT/DNT, leciałem po kolei 2 dni niskie - 300B/70T/350WW, a potem dzień wysoki - 300B/70T/550WW.
Od
źródło: 3139247A-48C0-4EA8-97D3-D42852F577C7
Pobierz
Czoso +198
Nie mogę przestać myśleć o tym, ze o #afera #lekarz100k dowiedzieliśmy sie tylko dlatego, bo jakiś losowy twitterowicz wyciągnął publicznie dostępne oświadczenia podatkowe. I tylko dlatego sie to udało. Bo nie trzeba było bylo dostepu i narzędzi.
Władza miała info i to ignorowała. Serio XD
Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że jakby wykopki miały dostęp do danych z jakimi "zniżkami" (ładne słowo na łapówkę) kupowali mieszkania politycy
Władza miała info i to ignorowała. Serio XD
Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że jakby wykopki miały dostęp do danych z jakimi "zniżkami" (ładne słowo na łapówkę) kupowali mieszkania politycy
źródło: image
Pobierz

Po latach znalazlem swoją wymarzoną ścieżkę kariery, jednak z racji sytuacji majątkowej nie stać mnie na to, by zrzucić wszystko i robić kurs na to stanowisko.
Przegrałem życie.
Apel do mirków w okolicach studiów <- do 28-30 r.ż żadnych ślubów, kredytów, dzieci i najlepiej stałych związków, szczególnie z niewłaściwymi ludźmi. Bo skończycie jak ja. Zgnusniały 32 latek siedzący przed komputerem i tęskniący do życia, które przegrał. Przegrał, bo tak wybrał. Nikt nie kazał, niczyja wina.
#pracbaza #boldupy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: Trzeba było się uczyć w podstawówce. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: Lol, przecież jeszcze 10 razy możesz wymyślić siebie na nowo.
Jaki to majątek na ten kurs potrzeba? Nie da rady oszczędzić, czy nawet kredytu wziąć?
Komentarz usunięty przez moderatora
sam jestem po 30 i zastanawiam sie nad zmiana.