Aktywne Wpisy

josedra52 +1588

PachneImbirem +60
Daję znać, że żyję. ☺️
Pierwszą dawkę ozempic przyjęłam 10 stycznia i było to 0,5 mg, które totalnie zmiotło mnie z planszy. Drugą dawką było już 0.25 mg, które brałam przez cztery tygodnie. Aktualnie przeszłam na 0,5 i jest całkiem spoko. Czuję się dobrze, nie męczy mnie już zgaga, nie mam mdłości. Niechęć do jedzenia utrzymuje się nadal, zdecydowanie nie jestem w stanie jeść tak, jak jadłam wcześniej.
Od 10 stycznia do 11 lutego
Pierwszą dawkę ozempic przyjęłam 10 stycznia i było to 0,5 mg, które totalnie zmiotło mnie z planszy. Drugą dawką było już 0.25 mg, które brałam przez cztery tygodnie. Aktualnie przeszłam na 0,5 i jest całkiem spoko. Czuję się dobrze, nie męczy mnie już zgaga, nie mam mdłości. Niechęć do jedzenia utrzymuje się nadal, zdecydowanie nie jestem w stanie jeść tak, jak jadłam wcześniej.
Od 10 stycznia do 11 lutego

Po latach znalazlem swoją wymarzoną ścieżkę kariery, jednak z racji sytuacji majątkowej nie stać mnie na to, by zrzucić wszystko i robić kurs na to stanowisko.
Przegrałem życie.
Apel do mirków w okolicach studiów <- do 28-30 r.ż żadnych ślubów, kredytów, dzieci i najlepiej stałych związków, szczególnie z niewłaściwymi ludźmi. Bo skończycie jak ja. Zgnusniały 32 latek siedzący przed komputerem i tęskniący do życia, które przegrał. Przegrał, bo tak wybrał. Nikt nie kazał, niczyja wina.
#pracbaza #boldupy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: Trzeba było się uczyć w podstawówce. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: Lol, przecież jeszcze 10 razy możesz wymyślić siebie na nowo.
Jaki to majątek na ten kurs potrzeba? Nie da rady oszczędzić, czy nawet kredytu wziąć?
Komentarz usunięty przez moderatora
sam jestem po 30 i zastanawiam sie nad zmiana.