Aktywne Wpisy

NaczelnyWoody +76
Dawno nie widziałem takiego meltdownu od czasów Stonogi xD
2,5 roku chłop yebał w januszexie po 480 godzin żeby załadować się po same kule w krypto by z kolei pomnożyć kapitał i zostać kumplem Elona Muska, wszystko w pisdu, pół miliona poszło się yebać xD
#zonda #gielda #kryptowaluty #frajerzyzmlm #antykapitalizm #pracbaza
2,5 roku chłop yebał w januszexie po 480 godzin żeby załadować się po same kule w krypto by z kolei pomnożyć kapitał i zostać kumplem Elona Muska, wszystko w pisdu, pół miliona poszło się yebać xD
#zonda #gielda #kryptowaluty #frajerzyzmlm #antykapitalizm #pracbaza

mirko_anonim +35
✨️ Dziwne doświadczenia w związku – historia z Tindera Ⓘ
chyba najbardziej dziwny zwiazek mialem z pewna dziewczyna poznana na #tinder. Fakt byla bardzo ladna ale od poczatku cos mi w jej zachowaniu nie pasowalo i czulem ze cos ukrywa. W tamtym czasie zarabialem dosc dobrze i na wszystkie zachcianki bylo. Jestem z natury niekonfliktowy, nie mam nalogow takze sielskie zycie miala. Jedyna klotnie jaka pamietam to byla o to
chyba najbardziej dziwny zwiazek mialem z pewna dziewczyna poznana na #tinder. Fakt byla bardzo ladna ale od poczatku cos mi w jej zachowaniu nie pasowalo i czulem ze cos ukrywa. W tamtym czasie zarabialem dosc dobrze i na wszystkie zachcianki bylo. Jestem z natury niekonfliktowy, nie mam nalogow takze sielskie zycie miala. Jedyna klotnie jaka pamietam to byla o to

Czym jest dla Ciebie klasyczny związek i dlaczego nie chciałabyś w takim być?
Komentarz usunięty przez autora
Nie traktuj tego jako przytyk w Twoim kierunku, ale po prostu nie rozumiem jak taki "związek" miałby funkcjonować. Z jednej strony piszesz, że chciałabyś mieć tę nić porozumienia, bliskość i wsparcie w trudnych chwilach, ale jednocześnie na co dzień żyć "niezależnie (to słowo też wymaga doprecyzowania, bo może rozumiem je w tym kontekście inaczej niż Ty). Jak ta wspomniana bliskość miałaby się pojawić, gdybyś cały czas bała się, że
@mirko_anonim: jakby nie rozpatrywałbym tego w kategorii wad i zalet, ale z doświadczenia mogę powiedzieć że odpowiedni facet może bardzo tą samoocenę podnieść i zupełnie odmienić twoje życie. W sumie ten typ relacji że cię partner ciągnie w górę, ale nie poprzez chwilowe zauroczenie tylko swój
@mirko_anonim: za każdym razem mnie bawi to jak różowe fizycznie nie potrafią spojrzeć z innej perspektywy niż swoją. potem dostajemy takie kwiatki jak "największą wada = dziewictwo", bo dla różowych facet który nie rucha to najgorszy odpad.
co do związku to jedyne co ice powstrzymuje to własna głowa. zamiast rzucić się w głęboką wodę i zacząć się rozwijać, to
Nie uważam, aby był to przytyk. Uważam wręcz, że masz rację. :) I właśnie dlatego zdaję sobie sprawę, że ciężko byłoby mi wejść w związek i znaleźć mężczyznę z podobnym stylem bycia. Jak na introwertyka (rodem z memów oczywiście tylko) przystało oczekuję, że miłość życia mnie zaskoczy wychodząc w nocy z szafy.
Niezależność dla mnie to 1. niezależność finansowa - jestem trochę sknerą. Moje zarobione pieniądze
Jakby odwrócić płeć, dostosować, to typ nadawałby się do kasacji. Albo już by był po magiku, bo totalnie nikt by go nie chciał, nigdy.
Kobiety zawsze mają izi
Przeczytaj sobie książkę "Roślinne Kłamstwo" to wyleczysz i jeden problem z głowy.
"I właśnie dlatego zdaję sobie sprawę, że ciężko byłoby mi wejść w związek i znaleźć mężczyznę z podobnym stylem bycia." - Faktycznie może być Ci ciężko znaleźć kogoś o pdobym stylu bycia, ale wg mnie tylko z taką osobą możesz stworzyć udany związek. Z osobą o innym temperamencie długo pewnie byś nie wytrzymała (a on z Tobą).
Co do tych trzech punktów, w których opisałaś co oznacza dla Ciebie
Mogę sobie wyobrazić, że odpowiedni mężczyzna u boku może zrobić rewoltę w życiu (i kobieta też
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero