Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie wiem, czy ja jestem jakiś odklejony, czy ludzie z tego tagu, ale znalezienie laski na tinderze jest łatwiejsze niż wybór tego co ugotować na obiad.

Modelem nie jestem, od dawna ścinam się na łyso, jedyne co na plus to wzrost i sylwetka (siłka), lvl 28. Twarz daleka od ideału. Nie ma co się chwalić ilością par, ale znalezienie dziewczyny na ons, to jest kwestia godziny, chwilę dłużej i coś fajnego na fwb. A jak się człowiek postara, to i kogoś ciekawszego na normalne spotykanie się idzie znaleźć.

Najbardziej podoba mi się to poznawanie pełnego przekroju społeczeństwa (no może oprócz nijniższej klasy), były fryzjerki, przedszkolanki, były młode lekarki i prawniczki. Wszystkie mają jedną cechę wspólną. Lubią ten sport i to na ostro. Więc jak widzę te wszystkie dziewczyny w grzecznych związkach, to mam beke, bo każda jedna była ostro robiona.

Polecam zrobić dobre foty i bzikać.
#tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@De_Fault: On już kilka razy udowadniał tutaj, że ma ograniczoną percepcję i skłonności mitomańsko-narcystyczne, także ta dyskusja nie ma sensu. No chyba, że mu się nudzi i sobie tak trolluje brzydali z wykopu, ale taka forma spędzania wolnego czasu też jest osobliwa.
  • Odpowiedz
@Pharos: raczej nie trolluje bo z miejsca dał mi bloka po moim poście xd widocznie nie lubi jak się pisze coś co nie wpasowuje się do jego teorii a może być prawdą.

A te jego posty przypominają mi takiego chłopaczka co rzucił studia bo odziedziczył kilka nieruchów i zaczął bawić się w coaching internetowy xd Komicznie to wyglądało jak 20 latek nagrywał filmiki w których dawał rady jak zarabiać i
  • Odpowiedz