Aktywne Wpisy
Guadalajara +152
W końcu się zdecydowałam i kupiłem mieszkanie :) co prawda w Katowicach a nie w Krakowie (jak wcześniej zakładałem), ale udało się sporo urwać od ceny ofertowej, warto dzwonić i negocjować aż ktoś spuści z ceny. Fajna lokalizacja zaraz przy Trzech Stawach, będzie gdzie z pieskiem na spacery chodzić. Pracuję zdalnie, więc wolałem już osiedlić się w Kato niż kredytować się dużo więcej, a połączenia do Krakowa też są dobre. Wreszcie na
Beznazwyy +177
Sprawność mechaniczna silników spalinowych w peaku dochodzi do 90%.
Jest to praktycznie nieznany fakt, często przykrywany informacją o niskiej sprawności cieplnej.
Panuje opinia, że silnik pozbawiony strat energii, takich jak tarcie, osiągnąłby 100% sprawność cieplną. Jest to jednak bzdura stojąca w sprzeczności z drugą zasadą termodynamiki. Taki silnik, pracując w cyklu Otta ze stopniem sprężania 10, nie byłby w stanie osiągnąć sprawności cieplnej nawet na poziomie 50%.
Nagrałem krótki materiał o sprawności mechanicznej, który
Jest to praktycznie nieznany fakt, często przykrywany informacją o niskiej sprawności cieplnej.
Panuje opinia, że silnik pozbawiony strat energii, takich jak tarcie, osiągnąłby 100% sprawność cieplną. Jest to jednak bzdura stojąca w sprzeczności z drugą zasadą termodynamiki. Taki silnik, pracując w cyklu Otta ze stopniem sprężania 10, nie byłby w stanie osiągnąć sprawności cieplnej nawet na poziomie 50%.
Nagrałem krótki materiał o sprawności mechanicznej, który

Nie wiem, czy ja jestem jakiś odklejony, czy ludzie z tego tagu, ale znalezienie laski na tinderze jest łatwiejsze niż wybór tego co ugotować na obiad.
Modelem nie jestem, od dawna ścinam się na łyso, jedyne co na plus to wzrost i sylwetka (siłka), lvl 28. Twarz daleka od ideału. Nie ma co się chwalić ilością par, ale znalezienie dziewczyny na ons, to jest kwestia godziny, chwilę dłużej i coś fajnego na fwb. A jak się człowiek postara, to i kogoś ciekawszego na normalne spotykanie się idzie znaleźć.
Najbardziej podoba mi się to poznawanie pełnego przekroju społeczeństwa (no może oprócz nijniższej klasy), były fryzjerki, przedszkolanki, były młode lekarki i prawniczki. Wszystkie mają jedną cechę wspólną. Lubią ten sport i to na ostro. Więc jak widzę te wszystkie dziewczyny w grzecznych związkach, to mam beke, bo każda jedna była ostro robiona.
Polecam zrobić dobre foty i bzikać.
#tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
@mirko_anonim: chłopy w 90% nie potrafią ogarnąć swojego wizerunku, figury, zrobić dobrych zdjęć:
https://wykop.pl/wpis/78851843/o-co-chodzi-z-tym-ze-na-tinder-faceci-nie-maja-par
I nie chodzi o żaden "luxmaxing" tylko tak żeby
A te jego posty przypominają mi takiego chłopaczka co rzucił studia bo odziedziczył kilka nieruchów i zaczął bawić się w coaching internetowy xd Komicznie to wyglądało jak 20 latek nagrywał filmiki w których dawał rady jak zarabiać i