jesli szukasz dziewicy to celuj w pozna podstawowke/wczesne liceum
@git_commit: chłopie… ja jestem 40letnim prawiczkiem, która licealistka by chciała takiego dziada? A nawet gdyby jakaś chciała, to ja nie chciałbym jej, bo by mi się zapaliła lampka, że ma jakieś nieprzepracowane traumy z dzieciństwa i
@mirko_anonim: No niestety jest mega trudno na apkach, przeciętne laski oczekują Bóg wie kogo xd. Twój kumpel wygrał żyćko, związek z dentystką, która ma własne mieszkanie. Ja spotykam póki co się z laską z mojego rocznika, na stażu lekarskim i też ma własne mieszkanie od rodziców xd.
@mirko_anonim: No ja z taką zajebista mam właśnie taką wymianę zdań co 48 godzin xD tzn ja też jej nie pisze za dużo, ale wiem że właśnie szuka gigachada. ale poznałem ostatnio dobra dziewoje jednak i może coś z tego będzie
Typie, ona tego chłopa ma jeszcze podczas trwania starego związku. Po prostu zakańcza stary związek i przestaje się kryć z nowym chłopem.
@git_commit: chłopie… ja jestem 40letnim prawiczkiem, która licealistka by chciała takiego dziada? A nawet gdyby jakaś chciała, to ja nie chciałbym jej, bo by mi się zapaliła lampka, że ma jakieś nieprzepracowane traumy z dzieciństwa i
xdddddd @
No niestety jest mega trudno na apkach, przeciętne laski oczekują Bóg wie kogo xd.
Twój kumpel wygrał żyćko, związek z dentystką, która ma własne mieszkanie. Ja spotykam póki co się z laską z mojego rocznika, na stażu lekarskim i też ma własne mieszkanie od rodziców xd.
@mirko_anonim: Dobrze, że to podkreśliłeś, bo jeszcze by ktoś pomyślał, że w przyszłym roku lvl 40