Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: w pierwszej kolejności mnie zastanawia po co w ogóle pytać swoją dziewczynę czy robiła z kimś anala i tym podobne... po co wam ta wiedza? chyba tylko po to by się potem zamęczać.
  • Odpowiedz
@elena-mary: To chyba normalne jest że po pewnym czasie w związku zadaje się różne pytania (nawet te bardzo intymne).

Co do postu "Anonima" to ciężko jest mi cos doradzić. Osobiście na kilka rzeczy można przymknąć oko tym bardziej że jak sam napisałeś nie byłeś święty. Jeżeli serio się kochacie, planujecie wspólna przyszłośći i jej ufasz to droga wolna.
Natomiast z drugiej strony pewnych rzeczy z podanych punktów na pewno nie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 6
refleksyjny-przewodnik-73:

Notatka moderatora: 2/10 ale niech CI już będzie. Następnym razem prosze włożyć więcej postarania

@digitallord: a co myślisz, że taka patola jak jego różowa nie istnieją? Masz syndrom „kobiety są wspaniałe”,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 6

w pierwszej kolejności mnie zastanawia po co w ogóle pytać swoją dziewczynę czy robiła z kimś anala i tym podobne... po co wam ta wiedza?

@elena-mary: a ty jesteś tak infantylna i myślisz, że jak zamkniesz oczy i nie będziesz widzieć problemów to one w cudowny
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
skuteczny-wygrany-40:

@digitallord: a co myślisz, że taka patola jak jego różowa nie istnieją? Masz syndrom „kobiety są wspaniałe”, czy co?

baity to jest dla mnie chleb powszedni, a ten jest po prostu z kategorii tych słabszych, bez postarania. Dalej mi sie nawet
  • Odpowiedz
To chyba normalne jest że po pewnym czasie w związku zadaje się różne pytania (nawet te bardzo intymne).

@Lumberjack91: nie wiem ja swojego męża nie wypytywałam o doświadczenia łóżkowe z ex a on mnie nie wypytywał i dobrze nam z tym.

a ty jesteś tak infantylna i myślisz, że jak zamkniesz oczy i nie będziesz widzieć problemów to one w cudowny sposób znikają?

@mirko_anonim: ale po co żyć
  • Odpowiedz
@elena-mary: Wiesz każdy z nas ma prawo do swojego własnego zdania na ten temat.

Ja (podejrzewam ze i większość) woli jednak zadać pytanie nawet te bardzo intymne np czy miałaś OnS. Dlaczego?

Po pierwsze każdy chyba dba o swoje zdrowie i nie chciałby czegoś złapać
Po drugie IV zasada dynamiki Newtona mowi jasno ze "ciało puszczone raz puszcza się
  • Odpowiedz
Czyli spotkała się dwójka patusów, wyszaleli się, po czym stwierdzili, że jednak te wszystkie przypadkowe kontakty z innymi patusami to tylko zalepianie złamania plastrem, i doszli do wniosku, że nie tędy droga. A teraz będą się bawić w dom.
  • Odpowiedz
@Amigoyamigo: @Lumberjack91 ale jest różnica na temat ogólnego podejścia do zwiazków, jakie dana osoba ma wartości, czy akceptuje ons od wypytywania ile razy i z kim robiła anala XD Potem taki wykopek jak autor od razu na słowo erasmus zakłada, że na pewno ru**ła się po kontach z lokalsami. Ja całe studia robiłam za granica, mieszkałam w akademiku wśrod erasmusow i nie wspoimam tego jako wielkiej orgii. Normalnie ludzie
  • Odpowiedz