✨️ Obserwuj #mirkoanonim #wykopaka rozumiem, że krojenie czekolad jest, delikatnie mówiąc, nieprzemyślanym pomysłem. ALE, czy wykopakowicze w podobnym kontekście by postrzegali podpisanie książki z dedykacją? W moim gronie jak się dawało książki to było normalne zachowanie, ale nie chcę żeby ktoś pomyślał, że celowo piszę coś, żeby nie mógł przypadkiem dalej odsprzedać.
@mirko_anonim: Podpis bezpośrednio w książce to tylko w wypadku np. autografu osoby która tę książkę napisała, natomiast od kogoś kto ją kupił i daje jako prezent to tak średnio... I nie mam tu na myśli ogólnie Wykopaki, ani tego czy ktoś by to potem odsprzedał. Ot, po prostu nie bazgrze się niepotrzebnie po książkach. Raz że ktoś może lubić książki w stanie nienaruszonym, a dwa że Pani z biblioteki pójdzie
@mirko_anonim: No widzisz, to jest problem obdarowanego, bo jeden pomyśli tak, a drugi inaczej, więc nie powinno Cię obchodzić co sobie ktoś pomyśli tylko wlasne intencje.
@mirko_anonim: Dużo ludzi sprzedaje przeczytane książki. Fajnie komuś podrzucić dobrą pozycje ale rzadko się wraca do tej samej książki. Sprzedaż to nie jest nic złego. Robimy miejsce na kolejne.
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
#wykopaka rozumiem, że krojenie czekolad jest, delikatnie mówiąc, nieprzemyślanym pomysłem. ALE, czy wykopakowicze w podobnym kontekście by postrzegali podpisanie książki z dedykacją? W moim gronie jak się dawało książki to było normalne zachowanie, ale nie chcę żeby ktoś pomyślał, że celowo piszę coś, żeby nie mógł przypadkiem dalej odsprzedać.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Czy podpisanie książki przez mikołaja dla odbiorcy jest w porządku?