Wpis z mikrobloga

SAM FAKT, ŻE MUSISZ COŚ ROBIĆ

@mirko_anonim: słyszałeś powiedzenie, że ten co stoi w miejscu lub się nie rozwija, to tak naprawdę się cofa?

Przegryw szuka wytłumaczenia i wymówki, a normik lub wygryw szuka rozwiązania.
Jasne, każdy ma inny start, ale nie ma reguły, że normik/banan się nie stoczy, a przegryw nie wyjdzie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Niby tak, ale to tyczyło się starszych pokoleń do milenialsów. Zetki i tak są ześwirowane pod względem swojego wyglądu głównie przez socjalmedia, instagram. Taki 15latek i tak lookmaxuje i to raczej trzeba na młodzież się patrzeć jakie są trendy i je stosować, a nie słuchać jakiegoś redpillowego/ blackpillowego boomera. Była moda fryzury na pędzel, później vifon a teraz nie wiem nawet. Młodzi patrzą na influencerów i piłkarzy młodego pokolenia,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale bzdury Xd
Chyba znajomych nie masz, ludzie normalnie ze sobą gadają i się dzieła poradami.
Widać, że nigdy nie miałeś jakiejś bliskiej relacji z płcią przeciwną, bo nie raz słyszałem, że laski dawały sobie wskazówki jak zrobić gałe
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
terminowy-innowator-42: Dokładnie, kiedyś mnie tak naszło że to jest identyczna sytuacja obrazowo kiedy jedna osoba ma coś w domu normalnie działającego a druga ma to zepsute i jedna osoba idzie używa tej rzeczy, jest skupiona, nie traci czasu, humoru itd. a druga osoba idzie użyć tej zepsutej rzeczy i musi ciągle tracić czas, rozkojarza się, traci gumor, traci mnóstwo energii, zostaje wybita z rytmu pierdołą i tak dzień w dzień, godzina
  • Odpowiedz