Aktywne Wpisy

CzosenWan +241
K---a, wrzucam na allegro spoko ofertę za coś, chłop wygrywa licytację, ja mówię że jak zapłaci sprawnie to do 18 wyślę. Dostałem kasę o 16:30, o 17 wysłałem, a o 18 on do mnie pisze "jak u pana wyglądają zwroty? Bo kurcze nie spodziewałem się, że wygram"
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.

smuteczek2000s +17
6kg w dół, trochę aż dziwnie, ale przynajmniej mini wróci do szafy na stałe na lato ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. Smuteczek na tle worków na śmieci.
PS. Smuteczek na tle worków na śmieci.
źródło: 1000015797
Pobierz

źródło: temp_file6552546685986822193
Pobierz@mirko_anonim: słyszałeś powiedzenie, że ten co stoi w miejscu lub się nie rozwija, to tak naprawdę się cofa?
Przegryw szuka wytłumaczenia i wymówki, a normik lub wygryw szuka rozwiązania.
Jasne, każdy ma inny start, ale nie ma reguły, że normik/banan się nie stoczy, a przegryw nie wyjdzie
@Nowystaryziel: chyba brokuł.
źródło: d0fGgV6hNbGqLIeX
Pobierz@Nowystaryziel: teraz modne są mullety. Sporo alternatywków tak chodzi po galeriach czy kinach studyjnych, a więc za chwile trend przejmie oskariat
Chyba znajomych nie masz, ludzie normalnie ze sobą gadają i się dzieła poradami.
Widać, że nigdy nie miałeś jakiejś bliskiej relacji z płcią przeciwną, bo nie raz słyszałem, że laski dawały sobie wskazówki jak zrobić gałe
źródło: 937a09eb9627326a3d10332e4b24a49176c40ed07cf757ed3f6b5f2ed90fcbbf
Pobierz