Chcę znaleźć najpierw jakąś grupę wsparcia dla osób rozważających odejście z tego świata, żeby jeszcze dać sobie jakąś szansę i dowiedzieć się (jeśli to nie zadziała, a raczej tak będzie), w jaki sposób załatwić eutanazję (mam budżet na taką ewentualność).
@mirko_anonim: w sumie to jest takie forum w internecie, ale chyba nie można podawać jego nazwy, bo od razu banują, a co gorsza jeszcze wezwą panów perspirantów :/
✨️ Autor wpisu (OP): @matti-nn Teoretycznie choroby psychiczne też są pod to podciągane. Warto byłoby pójść ogólnie do jakiegoś psychologa/psychiatry, żeby do maksimum przy okazji wycisnąć ostatnią szansę, ale po poprzednich doświadczeniach wiem, że to zwykle rozmowa o rzeczach oczywistych + przepisywanie leków od pierwszej wizyty. Dlatego zastanawiam się czy drugim celem nie powinno być potwierdzenie diagnozy depresji. Diagnozy mojej choroby przewlekłej raczej nigdy nie uzyskam, bo nikt się na
@mirko_anonim skoro piszesz anonimowy wpis, to co Cię dokładniej męczy, jakie są przyczyny tego stanu, co się takiego stało? Trochę ciężko coś doradzić nie mając wiele informacji. Chorujesz przewlekle na co? Choroba spowodowała głównie takie załamanie?
Dajcie mi jeden argument zeby w poniedzialek z rana nie wejść w tego śmiecicha. Mysle ze samo IP wiecej warte niż wycena spolki w tym momencie. Chyba ze ma jakies duze zobowiązania
@mirko_anonim: wydaje mi się, że depresja nie wystarczy do eutanazji. Jak i każde inne zaburzenie psychiczne.
@mirko_anonim: w sumie to jest takie forum w internecie, ale chyba nie można podawać jego nazwy, bo od razu banują, a co gorsza jeszcze wezwą panów perspirantów :/
Diagnozy mojej choroby przewlekłej raczej nigdy nie uzyskam, bo nikt się na
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: a po co CI to wsparcie? Wystarczy zrewidowac oczekiwania i sie okaze ze skromne zycie na minimalnej czy sredniej