Aktywne Wpisy

mirko_anonim +277
✨️ Jak zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu? Ⓘ
Minął rok od kiedy zacząłem zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu przez serwis uprzejmie donoszę. Zgłaszam tylko na policję, bo jestem przeciwny SM jako organizacji i uważam, że każda SM powinna zostać zlikwidowana.
- Przez ten czas tylko raz musiałem iść do sądu, bo komuś się wydawało, że wie lepiej gdzie może parkować.
- Kilkadziesiąt (może łącznie z 30) razy byłem na komendzie podpisać zeznania.
Minął rok od kiedy zacząłem zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu przez serwis uprzejmie donoszę. Zgłaszam tylko na policję, bo jestem przeciwny SM jako organizacji i uważam, że każda SM powinna zostać zlikwidowana.
- Przez ten czas tylko raz musiałem iść do sądu, bo komuś się wydawało, że wie lepiej gdzie może parkować.
- Kilkadziesiąt (może łącznie z 30) razy byłem na komendzie podpisać zeznania.
źródło: IMG-8935
Pobierz
johann_10 +151
Czemu ludzie nie lubią konowałów, odc. 2137.
I to powoływanie się na notariuszy (chyba nie wie że to również są prawnicy) - XDD. Spuścili z tonu, już nie mówią o hydraulikach i manicurzystkach.
#konowalposting #lekarz100k #lekarz #afera
I to powoływanie się na notariuszy (chyba nie wie że to również są prawnicy) - XDD. Spuścili z tonu, już nie mówią o hydraulikach i manicurzystkach.
#konowalposting #lekarz100k #lekarz #afera
źródło: IMG_5446
Pobierz

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
To ile w Polsce trzeba zarabiać żeby stać było na nieruchomość za 3 mln??? 100k na miesiąc? Jak się dobrze zarabia, to chyba nie chodzi o to żeby dziadować?
Za chwilę już będzie problem z otrzymaniem
Dzieciaki w wieku licealnym zaraz wyfruną, a Ty będziesz w trakcie ich wylotu bujał się z willą ciężką do utrzymania i ciężką do posprzątania. Wam z żoną sił będzie ubywać, a nie przybywać, a cenny czas ostatków jak dzieci jeszcze nie wpadły w wir dorosłego życia chcesz przetrawić na ogarnianie budowy, które
@mirko_anonim: Ale wiesz, ze na finansach to Ty sie nie znasz i nie umeisz zrobic podstawowej matmy?
Dobra dosc atakowania
Jesli dziala kosztuje 2mln, to obecnie na 20 lat, rata kredytu by wyszla okolo 15-17k
dla 3 mln to
Ja zarabiam 13k z zona nauczycielka i to nawet nie mianowana i nam zostaje 8-10k oszczednosci co miesiac (aktualnie mamy tego 200k), a niczego sobie nie odmawiamy
To kto te wszystkie działy w premium lokalizacjach kupuje i kto te wypasione wille stawia? Wystarczy się przejechać po obrzeżach aglomeracji, po co lepsiejszych miejscówkach - buduje się od cholery "willi śródziemnomorskich".
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: Zaraz tam biedakiem. Ma biedackie myslenie, bo ledwo dostal troche kasy i juz musi przyszpanowac lepsza chata.
OP nawet nie rozumie jak dziala II prog podatkowy i jak bardzo to w-------a kase.
Znajomy był w podobnej sytuacji i żeby coś podpowiedzieć przydałoby się mieć więcej danych.
Jak zmiana miejsca wpłynie na Wasze dojazdy do pracy? Żona będzie pracować tam gdzie do tej pory? Dzieci zmienią szkołę?
Na ile prawdopodobne jest to, że tej rocznej premi dostaniesz 10 k zamiast 70-80k, bo będą cięcia i "musimy tak zrobić"
Z jaką ratą zaczynałeś