Aktywne Wpisy
Just_Jump +141
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

paluszki_rybne +97
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jak wyglądają teraz perspektywy dla ratowników medycznych? Zastanawiam się nad studiami zaocznymi z ratownictwa, mam prawie 30 lat i aktualny kierunek rozwoju zawodowego mi trochę nie odpowiada, więc ostatni dzwonek w sumie żeby coś zmienić. Jak wyglądają też aktualne zarobki ratowników medycznych? Ciężko jest znaleźć pracę? No i jak wygląda pogodzenie takich studiów z pracą na pełen etat. Widziałem studia z ratownictwa zaoczne, ale na prywatnej uczelni. Na publicznej w ogóle tego nie mają i zastanawiam się czy ktoś będzie robił problem o to jaką uczelnię skończyłem.
#pracbaza #ratownictwomedyczne
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
@Pasterz30: znajomy ratownik medyczny wyciąga 30k miesięcznie, żałuję, że poszedłem w te gówniane IT
@Pasterz30: mam już ponad 35 lat... it's over
Tak, tylko jest pewien problem. U mnie na podkarpaciu aktualnie jest bardzo ciężko o pracę dla pielęgniarek i duża część wyjeżdża do Warszawy gdzie ich stawki już nie są tak fajne... Ewentualnie totalne zadupia gdzie nie ma życia. Za dużo absolwentów, za mało etatów.
Stąd zastanawiam się czy u ratowników medycznych nie ma takiej samej sytuacji, bo nie chcę wyjeżdżać do innego miasta za pracą
@Pasterz30: nie mogę być zawodowym kierowcą bo mam wadę wzroku