Aktywne Wpisy

tojapaweu +70
Miesiac temu zapytałem się księgowej, czy mogę sam rozliczyć PIT. Odpisała mi to co na screenie.
Myślę no dobra, to niech kliknie. Dziś otrzymuje fakturę a tam “Rozliczenie PIT 120 netto”.
I generalnie już tam c--j z tymi 150 zł (nie jestem vatowcem). Uważam, że to trochę nieładnie z jej strony, bo nie dostałem informacji, że płacę za to dodatkowo. To tak jakbym jej teraz wystawił fakturę, że zareklamowałem ją na wykop.
Myślę no dobra, to niech kliknie. Dziś otrzymuje fakturę a tam “Rozliczenie PIT 120 netto”.
I generalnie już tam c--j z tymi 150 zł (nie jestem vatowcem). Uważam, że to trochę nieładnie z jej strony, bo nie dostałem informacji, że płacę za to dodatkowo. To tak jakbym jej teraz wystawił fakturę, że zareklamowałem ją na wykop.
źródło: image_picker_78EF39A7-28FA-4EA6-9D1F-99BD5061E328-10976-0000050F0F22F381
Pobierz
KitaxKita +531
Często pojawia się argument
Najlepiej gdyby protestował po cichu, w mieszkaniu, tak żeby nikt za bardzo nie zauważył
#konfitura
no ogólnie konfitura ma rację, ale forma protestu jest zła
Najlepiej gdyby protestował po cichu, w mieszkaniu, tak żeby nikt za bardzo nie zauważył
#konfitura

Cześć!
Rok temu grupa myśliwych podczas przejazdu przez mój las gdzie mam mały domek weszła na mój teren, zerwali i zdeptali flagę LGBT która wisiała nad wejściem i wrzucili ją w błoto, flaga była tam pozostawiona przez grupę ludzi którym w tym czasie udostępniłem na kilka dni domek. W tym czasie nikogo z nich nie było na tym terenie, natomiast na fotopułapce skierowanej na drogę udało mi się uchwycić grupę myśliwych wracających z polowania z sarną na przyczepie. Niestety nie posiadałem wtedy jeszcze żadnej kamery skierowanej na domek.
Obecnie nadeszła chwila nieszkodliwej zemsty i chciałbym tych myśliwych potrollować. Założyłem mały funpage i grupę gdzie zebrałem sporą liczbę myśliwych z regionu, przez kilka miesięcy dodawałem jakieś wygenerowane zdjęcia czy inne treści które lajkowali, dzielili się żarcikami i wspomnieniami, ale czas przejść do ofensywy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chce ich delikatnie poirytować wrzucając treści typu Myśliwi razem z LGBT, Geje Trans i myśliwi to jedna rodzina, ale potrzebuje pomocy najlepszych z najlepszych. Jeżeli macie pomysły na jakieś ciekawe hasła, pomysły na grafiki to podzielcie się a ja w zamian niebawem zacznę udostępniać efekty pracy. Unikamy szykanowania, przekleństw i obrażania, cała akcja ma być humorystyczna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mysliwi #humor #zart #thebestofmirko #heheszki #troling #trolling #darzbor
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
źródło: blend-Board
PobierzDaj coś o polerowaniu lufy kolegi.
Albo
O penetracji sztucerem I jak usunąć resztki kupy z lufy po penetracji.
Albo
Buttplugi z amunicji do strzelby - czy wolą śrutową czy brenekę
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord