Aktywne Wpisy

Qurvinox +14
Jak mogę zutylizować a-----l?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?

iquiet +35
Dziś kolejny raz przetestuje czy książeczka honorowego dawcy krwi spowoduje, że nie będę czekał w kolejce do lekarza.
Tydzień temu w rejestracji do innego lekarza się nie udało (obowiązuje kolejka i trzeba się dostosować xD).
Ciekawe czy dziś też oleją to, że człowiek oddaje krew i ma pierwszeństwo w kolejkach czy uszanują to
Tydzień temu w rejestracji do innego lekarza się nie udało (obowiązuje kolejka i trzeba się dostosować xD).
Ciekawe czy dziś też oleją to, że człowiek oddaje krew i ma pierwszeństwo w kolejkach czy uszanują to

@mirko_anonim: Powodzenia w szukaniu miłości w tym wieku.
@mirko_anonim: xd
@mirko_anonim: XDDDDDDDD
źródło: 2f7
Pobierz@Maffiozzo97: Ja mam 29 i jest łatwiej niż w wieku około 20 lat
"Nie ma żadnej miłości, Disney ci to wmówił. To jest po prostu wyrzut hormonów, gdy poznajesz nowa atrakcyjna osobę, natura wykształciła taki mechanizm aby doszło do prokreacji. Po paru miesiącach to ustaje bo organizm tez musi odpocząć."
@not_me: Tutaj kolega @weller ma wybitną rację, lepiej odchować za młodu. jak masz dzieciaki na lvlach 8-10 lat to możesz bez problemu z nimi podróżować i zwiedzać. Oczywiście z mniejszymi też się da, ale jest ciężej. A zaraz po 40 masz już "dorosłe" dzieciaki i nie patrzysz na nie, tylko robisz co chcesz
Czerwonopigułkowe pranie mózgu wjechało.
Taguj pato.
@mirko_anonim: XDDDD powodzenia