✨️ Obserwuj #mirkoanonim Ogólnie ten cały #ksiazulo jest spoko. Chillera, narzekanie i filmiki do żarcia. No, ale ta jego widownia? Ja p*****e. Nakleja muala i chyba pół Polski zlatuje się do jakiegoś randomowego miejsca niszcząc życie lokalnych mieszkańców. Ciul tam pierwsze kilka dni, ale ze po tylu miesiącach? Zapiekanki w Skawinie to regularna kolejka. Dobrze że w Krakowie mamy najgorsze i najdroższe kebaby w całej Polsce, bo byłby koniec. Co Ci ludzie mają w głowach, żeby regularnie przychodzić i stac? Rozumiem brak kolejki ale jak skręcają w drugą ulicę? Chore. #krakow #fastfoody
Kebson to był gość. Materiały tylko dla koneserów a teraz to … za duża amatorszczyzna.
@Tapczano zapytaj ludzi z przychodni w Krakowie (pielęgniarek, ratowników, pracowników placówki) jak bardzo cieszą się z popularności baru po wizycie jutubera ;D
@mirko_anonim polecam ci latem pomieszkać przy Bagrach i nikt tego reklamować nie musi by przyciągało tu patologie. Gość ci na FB napiszę że tylko pół roku nie będziesz mieć życia i wytrzymaj xd Co do Skawiny to oni mają gotowe partię zapiekanek raz zamówiłem i minuty nie czekałem
@mirko_anonim: W Skawinie od dwudziestu lat jadam i zawsze była kolejka. Po Książulu może z miesiąc lub dwa było więcej ludzi, teraz jest tak, jak zawsze było. I kolejka szybko idzie, nawet jak za róg skręca to 15 minut się stoi max.
Ogólnie ten cały #ksiazulo jest spoko. Chillera, narzekanie i filmiki do żarcia. No, ale ta jego widownia? Ja p*****e. Nakleja muala i chyba pół Polski zlatuje się do jakiegoś randomowego miejsca niszcząc życie lokalnych mieszkańców.
Ciul tam pierwsze kilka dni, ale ze po tylu miesiącach? Zapiekanki w Skawinie to regularna kolejka. Dobrze że w Krakowie mamy najgorsze i najdroższe kebaby w całej Polsce, bo byłby koniec. Co Ci ludzie mają w głowach, żeby regularnie przychodzić i stac? Rozumiem brak kolejki ale jak skręcają w drugą ulicę? Chore.
#krakow #fastfoody
Kebson to był gość. Materiały tylko dla koneserów a teraz to … za duża amatorszczyzna.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
@mirko_anonim z ciekawości włączałem stoper kilka razy, nigdy nie zdarzyło mi się czekać dłużej niż 15 minut, także tez nie jest AŻ tak tragicznie.