Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zadbać o urodę u faceta?
To jest realne pytanie bo ja jestem prosty chłop który jedyne czego używa to mydła. Perfumy czy dezodorant to raczej na okazje i dłuższe wyjścia z domu. Ale chciałbym to zmienić i poprawić także inne aspekty

Z tego co czasami robiłem to poprawianie brody ale u mnie zarost jest tak kiepski że musze strzyc go co tydzień. Potem wygląda to słabo bo włosy są zbyt rzadkie zaś golenie odpada bo wyglądam jakby ktoś mnie cofnął do gimbazy.
Brwi wiem że można regulować ale poza paroma wystającymi włosami i usuwaniem monobrwi nie tykam tego.
W sumie to tyle.

Na pewno przydałby mi się jakiś dobry fryzjer. Może być we Wrocławiu który potrafiłby coś dopasować niż klepać non stop te same fryzury bo jak powiem żeby coś zaproponowali to raczej mało to kreatywne lub ładne.
Brwi to chyba musiałbym pójść do jakieś kosmetyczki pytanie czy warto.
Wągry z nosa mógłbym usunąć. Ile to kosztuje i ile taki zabieg trzyma. Może jakieś domowe sposoby znacie dobre na to.
Jakieś kosmetyki do skóry ktoś stosuje warte uwagi?
Istnieje coś takiego jak doradztwo ubiory aby dopasować jakieś ciuchy lub styl ubierania dla ciebie xd? Wiem że głupie ale kto pyta ten nie błądzi

Co jeszcze byście zaproponowali?

#uroda #kosmetyki #meskiezdrowie #niebieskiepaski #wyglad

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @KrowkaAtomowka: Chciałbym wyglądać lepiej dla samego siebie. Ale też to jest jeden z czynników chociaż akurat parcia nie mam.

kup samochód i mieszkanie

Taaaa posiadanie mieszkania czy auta nie jest opcją. Nie szukam materialistki a dwa najpierw trzeba to powiedzieć a można odpaść na etapie wcześniej.
Może za niski standard bo mieszkanie z połowy lat 90 i stara fabia jest wyczuwalna (
  • Odpowiedz