✨️ Obserwuj #mirkoanonim Dostałem pracę w sąsiednim mieście z lepszą stawką, ale zastanawiam się czy warto dojeżdżać. Niecałe 25 kilometrów, autostrada. Google pokazuje 21 minut dojazdu. Z obecnego miejsca zamieszkania nie chce się wyprowadzać. Czy ktoś z was tak dojeżdża i mógłby się podzielić opinią? #pracbaza
@mirko_anonim nie nikt nie dojeżdża do pracy, wszyscy ją mają pod nosem. Aspekt ekonomiczny chyba umiesz sobie obliczyć a dojazd pół godziny to żaden dojazd.
@mirko_anonim: jakbyś miał 250km to mógłby to być problem, ale 25km to jest prawie żadna odległość. 21 minut mam do pracy pieszo, a przez korki to i samochodem tyle czasu mi zajmuje.
@mirko_anonim jak spoko pracka to czemu nie, oczywiście że warto. A plus jeszcze taki, że przed pracą rozbusz się elegancko w aucie, puscisz jakiś podcast czy coś.
@mirko_anonim ja mieszkajac w tym samym miescie dojezdzalam do pracy 1-1,5h, wiec nad czym w ogole sie zastanawiasz. Przesluchasz 4 piosenki i jestes w robocie.
@mirko_anonim jeżdżę 120 km w jedną stronę, zajmuje mi to 1:05 godz, od kilkunastu lat, codziennie nie licząc weekendów urlopów. Wyjeżdżam wcześnie bo o 5 i rano jest super czas gdy nikt nie dzwoni, nie zawraca głowy, można sobie „dychnąć psychicznie” i zastanowić się na spokojnie nad wieloma kwestiami
ale żeby dorosły chłop nie mógł sobie piwa kupić po 22. P------y naród Miało być kulturalne piwko przy grillu, no ale będzie walenie czystej, bo tylko to mam w barku. Gratuluję walki z alkoholizmem. #kielce #zalesie #majowka
kolejna gierka ukończona okazało się to dłuższe niż myślałem ale udało się ukończyć fallout 3 na Xbox 360 bez żadnych modów i nawet nie było źle tylko kilkanaście razy się wysypało przez 140h
Dostałem pracę w sąsiednim mieście z lepszą stawką, ale zastanawiam się czy warto dojeżdżać. Niecałe 25 kilometrów, autostrada. Google pokazuje 21 minut dojazdu. Z obecnego miejsca zamieszkania nie chce się wyprowadzać. Czy ktoś z was tak dojeżdża i mógłby się podzielić opinią? #pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
25 to bym od czasu do czasu jeździł rowerem.