Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim generalnie dziecko dużo zmienia w życiu. Zazwyczaj takie problemy z mocnym spadkiem libido po ciąży wynikają z zwykłego przemęczenia. Pytanie czy ma w Tobie wsparcie w opiece nad dzieckiem, czy ma w ogóle czas dla siebie całkowicie, możliwość wyjścia wieczorem, albo może żebyście Wy we dwoje wyszli na randkę.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
zaradny-lider-1: Cięzko stwierdzić po tym co napisales gdzie dokladnie leży problem. Czy kiedyś przed dzieckiem miała większe libido? bo jeżeli tak to może rutyna przeszkadza? Może spróbuj jej bardziej pomagać np przy dziecku bo może jest zbyt zmeczona? Co do libido to niestety ale każdy ma inne. Jeżeli rozmowy nie bardzo pomagają to możesz spróbować na nowo rozbudzić jej zmysły np kup olejek i zaproponuj jej masaż albo zmień swoje zachowanie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
cierpliwy-odkrywca-28: Lol. Tego powinni uczyć starzy albo wuefiści na wychowaniu do życia rodzinie przynajmniej.

Ona już spełniła swój raison d'etre, ty możesz strzelać do 70 roku życia.

Nie poprawi wam się.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Różowej pomagam ile się da. Choć nie lubię tego określenia bo wychowanie dziecka to obowiązek dwóch osób. Ale do rzeczy. Ogólnie ja: zaprowadzam do przedszkola, odbieram, ogarniam młodego rano, robię mu jedzenie jak i dla różowej, ogarniam zakupy i sprzątam dom. Różowa ma czas na paznokcie, wyjścia i nic nierobienie. (Ma czas również na studia w sob i nd wtedy ja zajmuje się dzieckiem.)

Sam tez dbam o
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: za mało pajacowania więcej rozwoju więcej siłowni więcej prezentow nie wiem noś ja rękach musisz się bardziej upodlic wymyśl coś a ona w tym samym czasie gdy ty będziesz odstawiał taniec na knadze będzie to akceptować albo negować niedając od siebie nic i to wszystko dla kilku minut penetracji absolutnie żałosne nigdy nie przestanie mnie zadziwiać ten prymitywizm
  • Odpowiedz