Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Znacie może miejsce w #krakow gdzie wymieniają pęknięty klosz/osłonę klosza i ile by to kosztowało? Auto to bmw e87, 2010r
#bmw #e87 #samochody

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Znacie może miejsce w #krakow gdzie wymieniaj...

źródło: lampa-bwm-e60-dynamic-xenon-prawy-przod-dolnoslaskie-legnica-527150804

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: drutowanie na przegladzie nie przejdzie, a sam klosz to ciezko, musialbys kupic bo ktos np bebechy wymienial albo kupic anglika bez bebechow i przekleic klosz generalnie lampy drogo wychodza.
jak wstawiasz zdjecie z jakiegos portalu to przychodzi na mysl ze ktos moze wystawil r---------o anglika za grosze w takim wypadku omijac calkowicie.

nvm. widze ze jednak sprzedaja zamienniki kloszy mysle ze za samo przeklejenie z materialem to w 1000
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zapytaj w autogamma, zajmują się regeneracją ale sam klosz u nich też kupisz za 120zł, sznur butylowy 30zł, reflektor wrzucasz do piekarnika 120*c 15min i powinien klosz dać się odkleić, z resztą tutoriali na necie mnóstwo
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @aresius: @Krafti @eNse @Krafti @Philosohero:
Dzięki za odpowiedzi
Dzwoniłem w jedno miejsce i kosz za naprawę to około 1k~ bo wymieniają chyba cały klosz, a nie tylko to zbite szkło.
Z tego co widzę na allegro, to używane klosze też wychodzą w tej cenie.
Myślałem, czy by tego ręcznie nie robić, ale słyszałem z opowieści, że sklejanie tego czasami nie do końca wychodzi
  • Odpowiedz