Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Myślę że przede wszystkim zamiast szukać jakiejś vendetty to powinieneś się zająć swoją kobietą i jej zdrowiem psychicznym bo jak tak zareagowała na coś takiego to chyba nie jest wszystko w porządku. Co do pytania psychologowie chyba nie sa lekarzami wiec nic nad nimi nie stoi kto mógłby ich zdyscyplinować
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Adams_GA: Tak, różowa leczy się psychiatrycznie, ma napady paniki i inne rzeczy, ma też inne schorzenia które leczy, bierze leki teratogenne więc o dziecku nie myślimy nawet. Sam temat ślubów itp jest dla nas obojętny. Niestety, nie jest jak widać obojętny innym. Nie wiem czy robią to celowo aby po prostu nam dowalić czy zupełnie nieświadomie, nie wiem, wmawiając sobie, że różowa czeka na jakiś
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: laski pier.. coś innej łasce o ślubach a ona miała próbę samobójcza? I ty rozmyslasz o jakiś krokach prawnych? Ale to nie filmy z USA. Jak ci napisał @Adams_GA skupcie się na sobie i na niej bo ona bardzo potrzebuje pomocy i tyle.
Nawet jeśli zarzutka to luz, bo może ktoś ma podobnie i przeczyta.
A jeśli serio to w ogóle p------e jest, że ty kogoś próbujesz o
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jesli rozowa jest takiej delikatnej konstrukcji psychicznej, to raczej nie wychodzcie z domu. A jesli chcesz wyciagac konsekwencje prawne za namawianie do slubu, to tez powinienes poszukac pomocy psychiatrycznej LOL
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
✨️ Autor wpisu (OP): @JonaszSynGrazyny: Ale między nami jest ok. W sensie między mną, a różową. Niczego nam nie brakuje. Nie ukrywam, różowa ma ze mną jak pączek w maśle bo pochodzi z trudniej rodziny, sporo przeszła, jest chora na kilku płaszczyznach. Kontakty wśród znajomych jako takie mamy ale są dla nas bolesne, ale jednak człowiek potrzebuje kontaktu z innym także coś tam próbujemy utrzymać. Ja np. straciłem 90%
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Masir: Tak, wiem. Trochę źle to ująłem lub liczyłem na coś więcej, ale nie złamały żadnego paragrafu. Bardziej może chodzi co teraz zrobić - czy i w jaki sposób poinformować te osoby co się stało oraz do czego doprowadziły.
Bardzo boli mnie to, że jedna z tych osób może podobnie zachowywać się np. w szkole.
Pamiętam sytuację ze swojej szkoły podstawowej. Chłopacy w klasie coś nawywijali. Cała
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wciąż cię podejrzewam o zarzutke, nawet coraz bardziej. Przecież jak komuś opiszesz to co się niby wydarzyło i będziesz chciał ich jakoś rozliczać to raczej wy na tym stracicie bo jak wyżej. Laski sobie p--------y od rzeczy jak to jakieś dzidy na imprezach. To nie jest raczej temat żeby ktoś się jakoś super stawial na waszym miejscu. Ale może się mylę bo już stary jestem i z innej epoki.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Wybacz, źle zrozumiałem te słowa o "zawodowym" pociągnięciu tego dalej. Myślałem że rozmowa ta odbyła się w pracy. To akurat tyle dobrze że takich osób nie musicie tam mijać.

Co do meritum sprawy i tego co zasugerowałeś - jednak poszedłbym tu za zdaniem moich poprzedników i nie robiłbym z tego "osobistej vendetty". Oczywiście możemy sobie pogdybać co taka osoba jako pedagog może robić za zamkniętymi drzwiami swojego gabinetu i
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): dominujący-myśliciel-86: No właśnie sęk w tym, że kiedyś może i zależało choć i tak ustaliliśmy, że ślub to kiedyś tam, a o dzieciach będziemy rozmawiać po 30tce. A teraz jak już chora to mówiła, że żadnego wesela ma nie być, szybki ślub w urzędzie i koniec ale i tak "to kiedyś". Przez jakiś czas to nawet miała przeświadczenie, że za parę lat jej nie będzie także darła
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Black77: No właśnie nie są to jakieś ważne osoby. Takie randomy choć mamy mało znajomych także staraliśmy się jako tako utrzymywać kontakty aby nie zostać całkowicie sami. Po prostu mieszkamy blisko siebie i tak się spotykamy raz na kilka miesięcy. To są partnerki moich znajomych z którymi od lat kontakt też nie jest taki jak kiedyś.
Oni wszyscy wiedzą, o całej tej padaczce ale bez szczegółów.
  • Odpowiedz