Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
W dzisiejszych gorących można znaleźć wpis autorstwa rysiekryszard (nie wołam, bo może sobie tego nie życzy) o tym, że ogromnym minusem wykopu jest konieczność podawania numeru telefonu, na szczęście jego konto jest na tyle stare (końcówka 2016 roku), że jego to póki co nie dotyczy.

Otóż spieszę donieść, że to nieprawda xD sam od roku przeglądam wypok wyłącznie anonimowo, bo moje konto założone w pierwszej połowie 2014 roku, które przez lata było używane do plusowania wpisów na mirko i okazjonalnego komentowania tamże (choć na główną też się parę razy zajrzało) zostało widocznie uznane za posiadające podejrzaną aktywność xD I powiem Wam, że zajebiście. Nie dość, że mocno ograniczyłem ilość czasu marnowanego (bo tak to trzeba nazwać) na wypoku, to jeszcze nie wchodzę w żadne interakcje z debilami czy innymi trollami (choć nieraz kusi, ale kombinować z numerem telefonu mi się nie chce, a swojego na pewno nie podam tej bandzie nieudaczników xD)

Czy moją podejrzaną aktywnością było to, że po wyborach w 2023 roku plusowałem tony wpisów wyśmiewających pis0wców i k0nfederatów? To już pozostawię do interpretacji każdemu, bo ja tam nie wiem, choć się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#wykop #kiedystobylo #moderacja #niepopularnaopinia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky

• 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach