Aktywne Wpisy

NaczelnyWoody +57
Dawno nie widziałem takiego meltdownu od czasów Stonogi xD
2,5 roku chłop yebał w januszexie po 480 godzin żeby załadować się po same kule w krypto by z kolei pomnożyć kapitał i zostać kumplem Elona Muska, wszystko w pisdu, pół miliona poszło się yebać xD
#zonda #gielda #kryptowaluty #frajerzyzmlm #antykapitalizm #pracbaza
2,5 roku chłop yebał w januszexie po 480 godzin żeby załadować się po same kule w krypto by z kolei pomnożyć kapitał i zostać kumplem Elona Muska, wszystko w pisdu, pół miliona poszło się yebać xD
#zonda #gielda #kryptowaluty #frajerzyzmlm #antykapitalizm #pracbaza

cheture +11
jakiego zegarka używacie do sportu i czy polecacie??

Cześć,
dziewczyna mojego kumpla pracuje razem ze mną. Z osobowości chwiejna, trochę infantylna mimo wieku (koło 30), jakaś borderka czy nie wiem, ale generalnie spoko w interakcjach. Dziś musieliśmy popracować razem. W pewnym momencie zauważyłem, że zaświecił się telefon leżący obok mojej ręki, a tam krótki sms od niezapisanego numeru: "Kociaku, zobaczymy się dziś? :)". Bardzo lubię kumpla, właściwie to przyjaciel, ale to mi wygląda na ewidentne doprawianie rogów. Nie wiem już czy pogadać z nią czy z nim. Z drugiej strony nigdy nie wtrącałem się w czyjeś związki i nie wiem jakiej reakcji mogę się spodziewać.
#zwiazki #logikarozywchpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
źródło: 1546973652775 (1)
PobierzJeśli masz dylemat to zastanów się
z drugiej strony, jeśli to twój kumpel, to powinieneś go znać na tyle żeby domyślać się jak zareaguje. niektórzy faceci sa nie do odratowania i prędzej się od ciebie odwrócą niż zaakceptują fakt ze są rogaczami.