Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć,

dziewczyna mojego kumpla pracuje razem ze mną. Z osobowości chwiejna, trochę infantylna mimo wieku (koło 30), jakaś borderka czy nie wiem, ale generalnie spoko w interakcjach. Dziś musieliśmy popracować razem. W pewnym momencie zauważyłem, że zaświecił się telefon leżący obok mojej ręki, a tam krótki sms od niezapisanego numeru: "Kociaku, zobaczymy się dziś? :)". Bardzo lubię kumpla, właściwie to przyjaciel, ale to mi wygląda na ewidentne doprawianie rogów. Nie wiem już czy pogadać z nią czy z nim. Z drugiej strony nigdy nie wtrącałem się w czyjeś związki i nie wiem jakiej reakcji mogę się spodziewać.

#zwiazki #logikarozywchpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Reakcji nie przewidzisz. Ja lata temu p--------m znajomemu, że jego dziewczyna jest na tinderze. Podziękował mi, ale kilka godzin później dostałem wiadomość na mesku od tej dziewczyny "czemu sie w--------m, bo ona tam jest po to żeby znajomych szukać" więc znajomy nie dość że dał się przemielić karynie to jeszcze mnie p------ł ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale nie żałuję.

Jeśli masz dylemat to zastanów się
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: na pewno z nią nie gadaj. jeśli to twój kumpel to pewnie możesz ogarnąć do niego jakiś kontakt mailowy albo jego nr tel. wtedy możesz wysłać wiadomość anonimowo bez narażania się na reakcję.

z drugiej strony, jeśli to twój kumpel, to powinieneś go znać na tyle żeby domyślać się jak zareaguje. niektórzy faceci sa nie do odratowania i prędzej się od ciebie odwrócą niż zaakceptują fakt ze są rogaczami.
  • Odpowiedz