Aktywne Wpisy

anoysath +69

forfiterex +43
#krakow #sct #niszczalski
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Jeśli Twój pojazd jest zarejestrowany za granicą, nawet jeśli spełnia wszystkie wymagane normy, musisz samodzielnie zgłosić go do systemu SCT. Podczas zgłaszania będziesz musiał przedstawić kopię dowodu rejestracyjnego pojazdu, podać markę, model i rok produkcji

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: dorośniesz, zrozumiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) porównaj to do szukania pracy i chęci zarabiania milionów. można zostać menelem na ulicy bo nie będziesz przecież pracować za minimalną jak jakiś desperat, ale fakty są takie
Ale ta dziewczyna miała tak przyciągającą osobowość i niezwykły uśmiech że ta jej brzydota traciła znaczenie.
@mirko_anonim: gigatnyczny gaslighting.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: a jednak nie podchodzisz do związku tak jak romantycy, tylko praktycy. masz listę która musi zostać spełniona. nawet nie dałaś nikomu szansy, a już z góry każdego odrzucasz bo nie spełnia twoich wymagań. przecież to jest zaprzeczenie romantyzmu.
@czescmampytanie
Nie mam żadnej listy, ale ogólne założenie, które polega na tym, że satysfakcjonujący związek powinien wynikać ze szczerego uczucia i przyciągania zarówno fizycznego, jak i osobowościowego, w którym obie strony czują się doceniane i kochane. Praktyczne (i materialistyczne częściowo) podejście miałabym, gdybym wiązała się z kimś, bo samej mi źle i potrzebuję animatora życia albo co gorsza bo np.
Mógłbyś konkretnie wymienić, co składało się na tę brzydką twarz i inne braki w wyglądzie? :)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
To tak jak twój poziom czytania ze zrozumieniem
@mirko_anonim: z takim ego to mocno wątpię w obiektywność wyciąganych wniosków.
Ale miała coś takiego co nazywamy wdziękiem lub urokiem osobistym
Kurczę, to jak nie umiesz wymienić deficytów, to raczej brzydka nie była. Może tobie się po prostu nie podobała albo miała styl odbiegający od normy. Nie można określić kogoś obiektywnie brzydkim i jednocześnie nie umieć wskazać defektów twarzy (czy ciała również, ale o tych akurat nie wspomniałeś), bo bez takich defektów mówimy o osobie przeciętnej co najmniej i twierdzenie, że była obiektywnie brzydka jest krzywdzące
ale już niezależnie od tego, czy potrafisz wskazać, czy nie jej defekty, to i tak nie do końca łapię, jak można uważać kogoś za obiektywnie brzydkiego i jednocześnie być nim zainteresowanym, bo ma jakiś nieokreślony "urok osobisty" czy "wdzięk". Dla mnie to jakieś nielogiczne. Nie chciałabym być w związki z kimś o takim podejściu do mojej osoby. Całe szczęście, że ja uroku osobistego nie mam,
Co to za bzdury, nie ma związku intymnego bez miłości. A Ty mylisz chuć, czyli zakochanie z miłością.