Aktywne Wpisy

vieniasn +244
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

dominges08 +37
Jak @Pan_Szeryf pokazał metamorfoze swojego podopiecznego (siebie) to ja też pokażę mojego (mnie)
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
źródło: miniintruder
Pobierz

#zwiazki #logikarozowychpaskow
Kiedyś dziewczyna powiedziała mi, że bycie pewnym siebie u facetów jest hot. Szkoda, że ona regularnie mi tą pewność siebie niszczyła w trakcie związku. Bo kiedy zaczynałem z nią być czułem się pewny i też tak się zachowywałem. Ale jej to się nie podobało, że mam swoje zdanie. Chciała by było tak jak ona chce. Moje decyzje uważała za słabe. Moje osiągnięcia zlewała że to nic wielkiego. Może nie zawsze ale jednak często. Takie małe teksty, półsłówka. Chwalenie kogoś jaki to jest nwm pomysłowy a do mnie nic.
No i tak z czasem coraz bardziej się czułem beznadziejny w większości rzeczy. Przestałem rzucać pomysłami bo i tak jej by się pewnie nie spodobały. Chociażby w takich codziennych sprawach, zamiast powiedzieć mam ochotę na pizze chodźmy, to po prostu co chcesz zjeść.
I potem taki różowy mówi że pewność siebie jest hot no też kiedyś byłem pewny siebie szkoda że już nie jestem przez ciebie. No ale może widocznie za słaba głowa albo za duża chęć przypodobania/przystosowania się do różowego.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
@mirko_anonim: kobiety będą zawsze Cię testowały, zachowując się nie tak jak należy. Ty pokazałeś, że Twoja pewność siebie była uzależniona od jej zdania (co dla kobiet jest bardzo nie-sexy) lub nigdy jej nie było. Po prostu: nie zdałeś.
@matti-nn @NdFeB @sberatel no tak, czyli zawsze trzeba trzymać gardę i nie puszczać jej choćby skały srały. Po rywalizacji w pracy, chyba nie powinno się rywalizować z partnerką?! Potem faceci nie wiedzą kiedy i
@czescmampytanie: no tak, czyli dziewczyna ma prawo być toksyczna i facet ma być wtedy nieugięty. Masowe shit-testy to czerwona flaga. Dziewczyna nie powinna sprawdzać wartości
@NdFeB: To podam parę przykładów:
- tracisz pracę w której się spełniałeś, związałeś się z nią
- twój rodzic/przyjaciel w ciężkim stanie ląduje w szpitalu, lub być może niedługo później umierają
- totalnie nie wypalił projekt na którym
@NdFeB: to właśnie chciałem napisać xd Ja osobiście bym nie płakał, co najwyżej wzruszył. Jakby różowej to przeszkadzało, to by było lekko niekomfortowo.