Aktywne Wpisy
aBuu +1966
pierwszy wpis po 11 latach od założenia konta. Po porostu jestem małomówny.

Redbulltabak +156
źródło: images (30)
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: images (30)
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wkurza mnie dzisiaj kupowanie czegokolwiek co jest drogie.
Zawsze zwykłem czytać i oglądać różne recenzje produktów przed zakupem. Wszystkie wydawały się dosyć rzetelne. Nigdy w życiu nie wydałem na spontanie więcej niż 1500zl.
Teraz przymierzam się do zakupu nowego samochodu i o losie, rollercoaster.
Przymierzam się do zakupu czegoś na kilka lat - Lexusa NX, Audi A4, A5, Giulie lub coś innego. Sam nie wiem, motoryzacyjny nie jestem - szukam czegoś fajnego do jazdy ale też niezawodnego i z małym spalaniem do 200k. Nie da się wskazać palcem pojazdu który bez problemu jakiś recenzent może polecić. Przez 80% filmu wymądrza się i gada o doskonałościach tylko po to żeby na koniec skwitować ze w sumie to skrzynia S Tronic jest tragiczna i już mi się mózg zawiesza. Oglądasz potem kolejny film w który jegomość jedzie po A4, ze śmieszną miniaturką “Unikaj tego samochodu, tragedia”
O dziwo łatwiej mi było kupić mieszkanie niż dobry telewizor do salonu. Jestem zmęczony szukaniem samochodu
#motoryzacja #samochody
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: jeżeli z wymienionych masz problem wybrać niezawodne z małym spalaniem to xD
lexus, długo nic, jeszcze dłużej nic, a4.
Kupić tv? owszem ciężko jeżeli jesteś technicznym spoceńcem, jeżeli nie, to 2 dni i już. Kupowałem jesienią.
Musisz porozmawiać z kimś kto ma doświadczenie z różnymi autami. Ja mam z wieloma ale nie wszystkimi. Poza tym nie każdy potrafi wyważyć swoje opinie, a nawet jak próbuje to może mieć lekkie skrzywienie.
Ja na przykład mam daily 300 konnego hothatcha i boli mnie gdy jadę nowym a5 bo 190 koni przy jego masie jest dla mnie
Dodatkowo nie jesteś fanem zadnej marki, nie masz na oku nic co Ci się podoba. Mi np od zawsze się marzy 5er i po prostu była by to dla mnie blyskotka, na którą bym codziennie zerkal z radością (warto)
U Ciebie ani nie opłaca się, ani nie warto czyli WTF po co typie?