Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: przeczytałem całość, w pierwszej chwili pomyślałem że Cię żona w kija robi na boku (do momentu założenia konta na Tinderze) od tego momentu uważam że miałeś zajebisty sen Mireczku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ps. żona Ci nie daje ale z atrakcyjną 25 latką kochałeś się przez godzinne do finału yhy jasne - góra 5 min. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): Ej, powiedzcie mi szczerze dlaczego uważacie, że to bait. Że moja żona chce? Że na tinderze nie można znaleźć takiej dziewczyny? (Zainspirował mnie ktoś kto tak działał na wykopie) Że za długo się z nią zabawiałem? Ja jestem z tej akcji dumny i już jestem umówiony na kolejny weekend ( ͡° ͜ʖ ͡°)

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
delikatny-innowator-63: A zaraz cyk rozwód z twojej winy, alimenty, córka zrywa kontakt z tatusiem co nie potrafi utrzymać siusiaka w spodniach, zostajesz sam na starość zgorzkniały i płacący na byłą żonę do końca życia. Studentki znikną jak tylko skończysz płacić/zestarzejesz się na tyle, że żadna kasa im nie wyrówna obrzydzenia. Miłej reszty życia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: do połowy ten bait nawet wiarygodny ale potem to popłynąłeś za bardzo. Czyli za pierwszą połowę 3/10, za drugą 2/10 co daje nam średnią 2,5/10. Poćwicz jeszcze i wróć do nas z czymś lepszym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Pewnie bait, ale jestem pewny, że tak wygląda życie dużej liczby żonatych facetów, nad czym bardzo ubolewam.

Jeżeli nie bait to przykra sprawa mirku, wal młódki ile wlezie i pilnuj się żeby żona niczego nie wyczuła, a jeżeli wyczuje to szykuj się na wojnę w razie rozwodu
  • Odpowiedz
zestarzejesz się na tyle, że żadna kasa im nie wyrówna obrzydzenia.

@mirko_anonim: skoro można czuć obrzydzenie do starych mężczyzn, można też brzydzić się starymi kobietami, prawda? Uważasz że starzy ludzie są obrzydzający?
Pomyśl, już nie długo jak tylko wyjdziesz na ulicę będziesz obrzydzać młodzież swoją starością, fuj jaka starucha!
  • Odpowiedz
powiedzcie mi szczerze dlaczego uważacie, że to bait.

@mirko_anonim: dla mnie najbardziej podejrzany jest fakt że w ogóle o tym piszesz.
Wiem że są żonaci faceci którzy sponsorują, ale oni nie ryzykują że to wyjdzie na jaw i nie piszą o tym na wykopie.
A ci co piszą takie rzeczy po prostu fantazjują.
  • Odpowiedz
Swoją drogą tak dobrze napisane, czy tak źle napisane?

@mirko_anonim: jest lepiej napisane niż typowy post. Zazwyczaj nie kończę długich postów bo sie nudzą po jednym paragrafie, a tu treść nawet była fajnie ułożona.
Był też płot twist, bo spodziewałem się pytania czy zdradzić żonę, a nie radosci z dobrego doświadczenia ze sponsoringiem.
  • Odpowiedz