Aktywne Wpisy

Randy_the_Ram +173
Pozdrawiam z Afganistanu!
Udało mi się wjechać do tego p--------o kraju, ale wystąpił problem. Tłukłem się stopem na granicę i nie zdążyłem wyrobić wizy. Jutro jest święto i wizę dostanę dopiero pojutrze. Pan talib przywiózł mnie na motorku do hotelu, który jest na terenie Afganistanu, ale mam zakaz opuszczania go, bo jakby nie patrzeć jestem tu nielegalnie. Na szczęście wifi jest zajebiste, a chłopaki z obsługi jeżdżą mi po fajki i kebaby
Udało mi się wjechać do tego p--------o kraju, ale wystąpił problem. Tłukłem się stopem na granicę i nie zdążyłem wyrobić wizy. Jutro jest święto i wizę dostanę dopiero pojutrze. Pan talib przywiózł mnie na motorku do hotelu, który jest na terenie Afganistanu, ale mam zakaz opuszczania go, bo jakby nie patrzeć jestem tu nielegalnie. Na szczęście wifi jest zajebiste, a chłopaki z obsługi jeżdżą mi po fajki i kebaby
źródło: 1000012315
Pobierz
Atreyu +55
Mieszkanie pet friendly - ale zwierzętami jesteście Wy xD
#patodeweloperka #krakow #heheszki #czarnyhumor #nieruchomosci
#patodeweloperka #krakow #heheszki #czarnyhumor #nieruchomosci
źródło: jj32g5ek7ubg1
Pobierz

Widzę że łatwy wybór poszedł xd
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował:
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował:
Jeżeli nie bait to przykra sprawa mirku, wal młódki ile wlezie i pilnuj się żeby żona niczego nie wyczuła, a jeżeli wyczuje to szykuj się na wojnę w razie rozwodu
@mirko_anonim: skoro można czuć obrzydzenie do starych mężczyzn, można też brzydzić się starymi kobietami, prawda? Uważasz że starzy ludzie są obrzydzający?
Pomyśl, już nie długo jak tylko wyjdziesz na ulicę będziesz obrzydzać młodzież swoją starością, fuj jaka starucha!
@mirko_anonim: dla mnie najbardziej podejrzany jest fakt że w ogóle o tym piszesz.
Wiem że są żonaci faceci którzy sponsorują, ale oni nie ryzykują że to wyjdzie na jaw i nie piszą o tym na wykopie.
A ci co piszą takie rzeczy po prostu fantazjują.
@mirko_anonim: jest lepiej napisane niż typowy post. Zazwyczaj nie kończę długich postów bo sie nudzą po jednym paragrafie, a tu treść nawet była fajnie ułożona.
Był też płot twist, bo spodziewałem się pytania czy zdradzić żonę, a nie radosci z dobrego doświadczenia ze sponsoringiem.