Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki bo coś mi tu śmierdzi... Postawiłem dzisiaj zakład, że real madryt w pucharze króla wygra, będzie powyżei 1,5 bramki i ogólnie w meczu padnie co najmniej 7,5 rzutów rożnych. Wszystko mi pięknie siadło i real wygrał do końca regulaminowego czasu gry 2:1 w doliczonym czasie nastąpil gol wyrównawczy po karnym i padł remis. Mecz niby dalej trwa 100 min, a google w 90 min nie pokazał końca drugiej połowy i dogrywki tylko jakby ta druga połowa dalej trwała xd to legalne czy ja czegoś tu nie rozumiem?

#pytanie #mecz #bukmacherka

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky

• 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim:

Wszystko mi pięknie siadło i real wygrał do końca regulaminowego czasu gry 2:1 w doliczonym czasie nastąpil gol wyrównawczy po karnym

Logika?! Ty myślisz, że regulaminowy czas to 90 minut i koniec? Do gwizdka trwa mecz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: co ty chłopie meczów nigdy nie oglądałeś XDD Regulaminowy czas gry to jest 90 minut+ doliczony czas, także real nie wygrał w regulaminowym czasie tylko zremisował. Dogrywka nie wlicza się do standardowego zakładu u buka
  • Odpowiedz
Wszystko mi pięknie siadło i real wygrał do końca regulaminowego czasu gry 2:1 w doliczonym czasie nastąpil gol wyrównawczy po karnym i padł remis.

@mirko_anonim: XD przecież gdyby to rozkminiać zgodnie z twoim tokiem rozumowania, to ty byś oczekiwał wypłaty za kupon postawiony np. na zwycięstwo Bayernu w finale LM 1999 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @heracinsky Czuje się wprowadzony w błąd. Bukmacher winy nie widzi i twierdzi, że druga połowa trwała do 95 minuty co jest bzdurą. Mecz piłki nożnej trwa 90 minut, po 45 minut każda z połów w tym między połowami jest 15 minutowa przerwa. Po 90 minucie jest czas doliczony/dogrywka, jeśli mecz nie wyłonił zwyciężscy i skończył sie np remisem, to jest dogrywka, albo przez faule itp gdzie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @heracinsky Chyba się domyślam, chodzi o korupcje w realu... Co jest w uj dziwne, to jest znany na arenie międzynarodoweh klub i ukraiński bramkarz xD realu dopuścił sie faulu na Willot Swedberg. Ukraina i jej korupcja zaczyna wyłazić na zachodzie i gnoju robią, bo sa jakieś zasady, których ukraiński bramkarz realu nie respektuje, tak czy inaczej real prowadził do 90 min czasu regulaminowego i jeśli faktycznoe
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Przecież człowieku masz tam wszystko przejrzyście napisane w tym linku XD

„Zakłady przedmeczowe i na żywo rozliczane są na podstawie wyników w momencie zakończenia regulaminowego czasu 90 minut gry, z uwzględnieniem przerw i czasu doliczonego przez sędziego z wyłączeniem czasu dodatkowego przeznaczonego na dogrywki lub rzuty karne, chyba, że wyraźnie stwierdzono inaczej.”
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @handballer Baranie wiem o tym, ale mi chodzi, że u buka rozliczenie zawsze następowało po 90 minucie regulaminowej gry (wg zasad w większości buków), bo dogrywka sie nie liczy chyba, że gracz wybierze taką opcje. Mój zakład był wyłączony z dogrywki, a real prowadził do 90 minuty i po tym nastąpił czas doliczony/dogrywka, ale oni jakos sztucznie te drugą połowe wydlużyli. Na sportowefakty wyczytalem, ze ukraińsko
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Regulaminowy czas gry to 90 minut plus czas doliczony przez sędziego. Dogrywka się nie wlicza, tak jak masz napisane w zacytowanym przeze mnie fragmencie regulaminu, do którego sam podałeś linka.

(..)w momencie zakończenia regulaminowego czasu 90 minut gry, z uwzględnieniem przerw i czasu doliczonego przez sędziego(..)

Mecz trwa standardowo 90 minut plus czas doliczony przez sędziego. I wszystkie buki tak rozliczają
  • Odpowiedz
@genocidegeneral koleś jest chyba chory XD

@mirko_anonim: Dogrywka to jest dogrywka, doliczony czas to jest to co sędzia doda do 90 minut i to się liczy jako regulaminowy czas gry. Żaden buk ci nie uzna wygranej realu w regulaminowym czasie bo takowej nie było. Real zremisował i tyle, pogódź się z tym, poczytaj zasady, popytaj bardziej ogarniętych. Po prostu wtopiłeś, przyjmij to na klatę i nie rób z siebie
  • Odpowiedz