Aktywne Wpisy

dariusz44 +84
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
kurde_ +13
Wziąłem za żonę kobietę która jest niestabilna emocjonalnie. Jest p----------a. Teraz po ślubie to wychodzi. Odcina mnie od znajomych od rodziny snuje jakieś teorie spiskowe. Nie mogę nic porobić poza domem chociażby ogarnąć auto czy pomóc bratu na budowie bo zaraz mi p------i że nie poświęcam jej i dziecku czasu. Czuję się jak w psychiatryku. Z chęcią wziąłbym rozwód ale mam z nią kilku miesięcznego syna #gorzkiezale #zwiazki

Mirki bo coś mi tu śmierdzi... Postawiłem dzisiaj zakład, że real madryt w pucharze króla wygra, będzie powyżei 1,5 bramki i ogólnie w meczu padnie co najmniej 7,5 rzutów rożnych. Wszystko mi pięknie siadło i real wygrał do końca regulaminowego czasu gry 2:1 w doliczonym czasie nastąpil gol wyrównawczy po karnym i padł remis. Mecz niby dalej trwa 100 min, a google w 90 min nie pokazał końca drugiej połowy i dogrywki tylko jakby ta druga połowa dalej trwała xd to legalne czy ja czegoś tu nie rozumiem?
#pytanie #mecz #bukmacherka
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
Logika?! Ty myślisz, że regulaminowy czas to 90 minut i koniec? Do gwizdka trwa mecz
@mirko_anonim: XD przecież gdyby to rozkminiać zgodnie z twoim tokiem rozumowania, to ty byś oczekiwał wypłaty za kupon postawiony np. na zwycięstwo Bayernu w finale LM 1999 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: chłopie masz tam bardzo dokładną definicję. Wszystko jasne i przejrzyste. Nie wiem o co się prujesz, lel
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: dobra pal gume prowokacjo
Mecz trwa standardowo 90 minut plus czas doliczony przez sędziego. I wszystkie buki tak rozliczają
@mirko_anonim: Dogrywka to jest dogrywka, doliczony czas to jest to co sędzia doda do 90 minut i to się liczy jako regulaminowy czas gry. Żaden buk ci nie uzna wygranej realu w regulaminowym czasie bo takowej nie było. Real zremisował i tyle, pogódź się z tym, poczytaj zasady, popytaj bardziej ogarniętych. Po prostu wtopiłeś, przyjmij to na klatę i nie rób z siebie
@mirko_anonim: XDDDD
co to za bukmacher?