Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Poznając kobiety nie chwalę się moim statusem a wręcz obrzydzam im siebie przez mówienie że zarabiam poniżej średniej krajowej, mieszkam w wynajętym mieszkaniu w stanie nadającym się jedynie na remont i jeżdżę starym autem. Mój rzeczywisty stan posiadania jest odmiennie inny, ale nie o tym:

Większość dziewczyn ghostuje mnie po dowiedzeniu się "prawdy" o moim stanie posiadania i zarobkach a mój charakter i poczucie humoru nagle przestaje mieć znaczenie. Dlaczego tak jest? #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: A na ręce tandetny, ale sikor od Hugo Bossa i pasek od tego samego producenta masz też. Kobiety mają rentgen w oczach. Wyszukiwarkę Google pod kątem kont społecznościowych w głowie i nie ma szans, abyś ukrył stan posiadania. Łącznie z tym, że podbija dziewczyna do mnie z 4 lata temu na weselu, środek korony, wcięta to i gadatliwa, mówi, kto ja?, co ja?, itd., a ja pytam: skąd i
  • Odpowiedz
@mirko_anonim bo większość kobiet mało zarabia i szukają deski ratunku w facecie , ja mam na odwrót , poznałam faceta myśląc że jest zwykłym robotnikiem na budowie ( ja też nie żadna lekarka ani prawniczka więc pomyślałam że taki starczy ) a dopiero później się okazało że ma własną firmę i to dość szybko rozrastająca się
W sumie dobrze robisz , jak jakaś się zainteresuje to znaczy że nie pieniędzmi
Cóż
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: żeńska sieć wywiadowcza, często tworzona spontanicznie, zawstydziłaby umiejętności SOE, całego RSHA Trzeciej Rzeszy oraz wszystkich partyzantek w Europie, jeśli chodzi o prężność działania w ograniczeniach czasowych, kadrowych oraz zasobów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim unikaj też Julek z dużych miast pseudo artystek kobiet wyzwolonych itp , to strata czasu one zawsze patrzą tylko na kasę , poszukaj wśród jakichś skromnych bab ze wsi , które chcą założyć rodzinę może i mają jeszcze jakieś wpojone wartości a nie tylko wymagania , nie ufaj też kobietom które ci się podlizuja a już zdarzyles się kasa pochwalić , powodzenia mireczku, dobrej babu życzę
  • Odpowiedz