Aktywne Wpisy

wybryk_natury +337
jaki piekny wieczor
#zlodziejskiewybryki
#zlodziejskiewybryki
źródło: IMG_3035
Pobierz
baemaj +7
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: IMG_3035
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Czy ktoś tutaj uzyskał odrost stosując minidoksyl na zakolach które miał dłuższy czas? W ogóle jest możliwe pobudzić włosy?
Cały czas mnie zastanawia dlaczego włosy po odstawieniu minidoksylu wypadają skoro są zdrowie i ich faza życia powinna trwać długo (kilka lat). Porównuję swoje zdjęcia z 2016 i 2025 i zakola może się powiększyły przez ten czas o ok. 7 mm. W pierwszej fazie stosowania minoxu wypadają te słabsze włosy ustępując miejsca nowym, zdrowym ale po odstawieniu minidoksylu nie rozumiem dlaczego zaraz wylatują skoro nawet DHT działa tak samo i powinien to być proces powolny. W skrócie po roku stosowania minoxu i zobaczenia zadowalających efektów to te włosy powinny się utrzymać kilka lat.
Nie chcę się truć finem więc wybrałem palmę sabalową na obniżenie DHT. Alocutan Forte 50 mg/ ml (minox) w aptekach gemini kosztuje niecałe 27 zł, na DOZ widziałem po 34 zł ale niedostępny. Zacznę go stosować na zakola z dawką palmy sabalowej, zobaczę po pół roku czy jest efekt. Wybrałem jakieś suple które polecał Pan Tabletka na włosy, skrzyp polny pity codziennie. Jak mi to nie pomoże to pozostała ostatnia wizyta u fryzjera w życiu.
Strasznie się boję minox zacząć stosować na całą głowę. Ktoś uzyskał efekty odrostu, zadowalający? Podzielcie się historią.
#lysienie #zakola #finasteryd #minoxidil #wlosy #niebieskiepaski #zakolak
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Inna rzeczą jest blokowanie dht finem żeby zachować włosy moim zdaniem to nieopłacalne. Czekam na leki blokujące androgen selektywnie albo wzmacniające mieszek włosowy
Komentarz usunięty przez autora
Spoko, nie bierz sobie fina, nie stosuj minoxa na całą głowę - ale potem nie płacz, że jestes łysy, masz kompleksy i depresje.
Ja stosuje i mam zero skutków ubocnzych, nawet kurła konar jeszcze lepiej trybi.
PS. Ty to ten od kawalerek? Dobrze pamietam? ;d