Aktywne Wpisy

Hej, jak myslicie która tablica indywidualna najfajniejsza. Muszą mieć 3-5 liter. Do głowy mi wpadły na razie takie:
przyjazne:
- W8 HEJKA
- W8 SIEMA
- W8 CZESC
przyjazne:
- W8 HEJKA
- W8 SIEMA
- W8 CZESC

Kurdę, myślałem, że Osadowski ma z 32-38 lata, a on ma 51-52 lat xD. Dobrze się trzyma.
#kamraci #prawica #youtube #jablonowski
#kamraci #prawica #youtube #jablonowski
źródło: z28755438FBW,Kadr-z-audycji-w-ktorej--kamraci--Wojciech-Olszans
Pobierz

Może zaproponuj żebyście raz w tygodniu razem coś ugotowali, współpraca, śmiechy itd
Albo raz Ty jej, raz ona Tobie
Czepiasz się jednej głupiej rzeczy, jak bys szukał dziur w całym. Tymbardziej że masz codziennie ciepły obiad na chacie xD
Z gotowaniem jest tak że jak ktos nie polubi i niema do tego zacięcia to i tak ci nic smaczego nie ugotuje. Zarcie bedzie gówniane, a ten ktoś sie nameczy i zdenerwuje.
Możecie tez zrobić to we dwójkę. No ale tobie nie o to chodzi. Ktoś ma podać paniczowi xD
@Lonate: Nie ma takiego czegoś jak brak umiejętności gotowania bo to nie fizyka kwantowa. Można być co najwyżej leniwym.
W czsach, gdy w necie masz niezliczoną ilość stron z przepisami łącznie z filmami krok po kroku co robić to wystarczy odrobina chęci żeby lepiej lub gorzej (a wraz z ilością prób lepiej) coś ugotować.
Nie mówię, że od razu wyjdzie danie na gwiazdkę
"Jakbym chciał jeść obiad od obcej baby tobym się nie żenił tylko jako kawaler stołował po restauracjach, albo po kochankach z korpo, które wiedzą jaki jestem okrzesany (nie chwaląc się) i same się pchają."
LoL... wziąłeś slub by ci baba gotowała? XD XD
@Lonate: to jest słowo klucz (a raczej słowa xd). ludzie dzielą się na tych którzy gotują i na tych którym sie nie chce.
@johann_10: no nie umie gotować, bo tak szczerze: po co? To pewnie nie o to chodzi że
jej się nie chce, tylko nie ma po co. Serio ma się nauczyć gotować tylko po to, by mężowi się przypodobać bo ma taką zachciankę? Jeśli mają dwójkę dzieci oraz stać ich na zamawianie jedzenia, teściowa świetnie dla nich gotuje, to po co