Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy to normalne, że żona wysyła wiadomości do swoich przyjaciółek, w których pisze: „jestem podekscytowana, że ​​przez kilka dni będę bez męża” i „chciałabym wrócić i nie mieć dzieci”?

#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim wziąłeś ślub z niedojrzała emocjonalnie kobieta która prawdopodobnie nigdy nie chciała mieć rodziny ale nie miała żadnej lepszej opcji na życie (typowe dla bab bez ambicji )
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
szczery-znawca-41: Jestem kobietą i dla mnie to nie jest normalne. Dla większości może i tak. Ale mam taki sam problem z mężem. Często jeździ na rowerze po kilka godzin, a ostatnio to sobie nawet planuje podobno samotny wyjazd w góry. (Też lubie chodzić po górach i chciałabym pójść z nim). Chodzimy czasem razem z synem 6lat, ale jednak to krótkie odcinki.
Czasem jak mnie wkurzy to wiadomo miło spędzić chwilę czasu
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
dbały-strateg-47: Jak mąż jedzie gdzieś na 3-4 dni też się cieszę i jestem podekscytowana. Nie ukrywam tego przed nim.
Każdy potrzebuje czasem przestrzeni na pogranie w gierki, poopychać się pizzą czy coś - niby jak mąż jest to też mogę, ale wtedy nie cieszy i jest tak jakoś.
Zazwyczaj na 2-3 dzień już tęsknie i jednak smutno mi. Kobieta zmienną jest, mąż sam się z tego śmieje xD i to nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim

bezwzględny-widz-24: ja dla ciebie to bym chyba wszystko zrobił ino kwiaty kupował, do restauracji zabierał, a nawet na atrakcje jak energylandia zabierał ... tylko, że byś mi nawet nie odpisała i ignorowała ( ͡° ʖ
  • Odpowiedz