Aktywne Wpisy

DK13_Design +649
Ja w koszulce z moim projektem, trzymający koszulkę z moim projektem, w sklepie sprzedającym koszulki z moim projektem ;D Mój pierwszy wzorek dostępny w sklepach Medicine :D Jaram się fest :)
#dk13design #tworczoscwlasna
#dk13design #tworczoscwlasna
źródło: medija
Pobierz
franekdolasu +14
...takie przemyślenia dziś patrząc na lemingów turystycznych.
Siedzi człowiek i patrzy na tych lemingów. Tłoczą się by zjeść zwyczajną bułę Banh Mi z czymś tam. Zwyczajna buła. Myślę,że w każdym kraju sobie taką zrobisz. Ale mimo to ciągną turysty jak te muchy. Stoją z numerkiem w łapie i czekają na swoją bułę. A elektryczne busy tylko dowożą kolejnych....I tak dzień w dzień... po zwyczajną bułę.
A na przeciwko. Moja ulubiona knajpka dla lokalsów. Malutki
Siedzi człowiek i patrzy na tych lemingów. Tłoczą się by zjeść zwyczajną bułę Banh Mi z czymś tam. Zwyczajna buła. Myślę,że w każdym kraju sobie taką zrobisz. Ale mimo to ciągną turysty jak te muchy. Stoją z numerkiem w łapie i czekają na swoją bułę. A elektryczne busy tylko dowożą kolejnych....I tak dzień w dzień... po zwyczajną bułę.
A na przeciwko. Moja ulubiona knajpka dla lokalsów. Malutki
źródło: 1000014306
Pobierz

Tak opisów to tu było sporo, w życiu też słyszałem podobne opowieści. Problem polegał, że wszyscy kłamią i nie mówią całej prawdy. Odpowiedzi jest 10 co najmniej. Możesz być sobie mądry i zaradny, a jesteś przygłupem ze swoim idiotyzmami. No i dlaczego kobiety wieją, taki wspaniały jesteś.
W tym wieku i z takim opisem to już powinieneś mieć dawno żonę i dzieci.
Niech odpuści neta i poszuka sobie dziewczyny przez znajomych albo rodzinę. Tylko pierwszych trzeba mieć, a z drugimi utrzymywać kontakt. A o swoich relacjach społecznych op nie napisał niczego
Poleciał sztampą, z której nie wynika jego życie społeczne, a to ono jest ważne w kontekście nawiązywania relacji w
Musisz wykonać pewną technikę tysiąc razy, by za tysiąc
Jak ktoś cię musi aż blokować żebyś się od niego odwalił, a ty dalej wypisujesz do niej i na nią "niechcący" wpadasz tam gdzie ona bywa to i tak masz szczęście, że cię nigdzie nie zgłosiła, widać byłeś dużo bardziej nachalny i upierdliwy
@mirko_anonim: O, chyba znalazłem przyczynę twoich niepowodzeń
@moll: Podałem dwa przykłady na wiele innych o których nie warto pisać a i tak poprzednik stwierdził że wysryw jest "za długi". Oczywiście, zawsze warto użyć argumentu o "nachalności" nie znając szczegółów, taki niemerytoryczny wysryw żeby dowalić facetowi. Tak, to oczywiście moja wina że nie zgrałem się idealnie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Bycie chadem jest dobre tylko jak chcesz wyrywać dzieci z liceum dla których liczy się jeszcze lans
Już nie mogę
źródło: i-aint-reading-all-that-im-happy-for-you-tho-or-sorry-that-v0-36n75ab7lc7a1
PobierzWystarczy nie p-------ć tego co p--------z ty
Ty masz w ogóle znajomych? Życie towarzyskie? Zacznijmy od tego
Nie, nie jesteś, ludzie atrakcji mają powodzenie wśród płci przeciwnej i choćbyś stanął na głowie to tego nie zmienisz, obudź się XD