Wpis z mikrobloga

• 83
@mirko_anonim: połowa elabroatu na temat własnej zajebistości, druga na temat apek randkowych i JEDNEJ nieudanej próby zawiązania relacji na żywo. Może jednak w jej oczach byłeś nachalny i dlatego Cię poblokowała...
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: rynek matrymonialny na tinderach, dobre sobie.
Tak opisów to tu było sporo, w życiu też słyszałem podobne opowieści. Problem polegał, że wszyscy kłamią i nie mówią całej prawdy. Odpowiedzi jest 10 co najmniej. Możesz być sobie mądry i zaradny, a jesteś przygłupem ze swoim idiotyzmami. No i dlaczego kobiety wieją, taki wspaniały jesteś.
W tym wieku i z takim opisem to już powinieneś mieć dawno żonę i dzieci.
  • Odpowiedz
@TheForbiddenLast: mi chodziło raczej o to, że JEDNO podejście na żywo i p--------o jakie to kobiety złe i jak on ich nienawidzi
Niech odpuści neta i poszuka sobie dziewczyny przez znajomych albo rodzinę. Tylko pierwszych trzeba mieć, a z drugimi utrzymywać kontakt. A o swoich relacjach społecznych op nie napisał niczego
Poleciał sztampą, z której nie wynika jego życie społeczne, a to ono jest ważne w kontekście nawiązywania relacji w
  • Odpowiedz
@moll: a to tak, jedna jaskółka wiosny nie czyni i wysnuwanie wniosku po zaledwie jednej interakcji to błąd poznawczy. Sam powtarzam, że dobór partnerski to kwestia statystyki - stety lub niestety. Musisz "przerobić" - czyli spotkać, poznać, wejść w relacje - kilka takich związków, by spotkać osobę najbardziej kompatybilną. To tylko i aż kwestia matematyki. I jest tak z wieloma rzeczami.
Musisz wykonać pewną technikę tysiąc razy, by za tysiąc
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Tak, zablokowała fajnego znajomego bez powodu, ot tak się obudziła rano i stwierdziła, że ma cię dość, bo była wredna i nie doceniała jaki jesteś zajebisty.

Jak ktoś cię musi aż blokować żebyś się od niego odwalił, a ty dalej wypisujesz do niej i na nią "niechcący" wpadasz tam gdzie ona bywa to i tak masz szczęście, że cię nigdzie nie zgłosiła, widać byłeś dużo bardziej nachalny i upierdliwy
  • Odpowiedz
kiedyś dla jaj zrobiłem w mensie test IQ i niewiele brakowało żeby zakwalifikować się do tego "elitarnego" grona, IQ na poziomie górnych 7%.

@mirko_anonim: O, chyba znalazłem przyczynę twoich niepowodzeń
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @ev3r: No właśnie nie jestem "miły" jako "nice guy", oduczyłem się tego bardzo dawno temu.

@moll: Podałem dwa przykłady na wiele innych o których nie warto pisać a i tak poprzednik stwierdził że wysryw jest "za długi". Oczywiście, zawsze warto użyć argumentu o "nachalności" nie znając szczegółów, taki niemerytoryczny wysryw żeby dowalić facetowi. Tak, to oczywiście moja wina że nie zgrałem się idealnie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Qullion: Problem jest taki, że ja na serio nie wiem co ja źle robię i absolutnie nikt kto mnie dobrze zna też nie wie co mi doradzić, bo kiedy znajomym osobom opowiadam ze szczegółami tego typu historie to absolutnie nikt nigdy nie znalazł błędów które sprawiałyby że spotkanie się z odrzuceniem w ten sposób byłoby racjonalne. A o feedback ze strony osób które tak mnie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim bo ty odbierasz fajność inaczej niż przeciętna kobieta , może na julkach z liceum robi wrażenie mięśnie , kasa i wszystko co opisujesz ale lasce w wieku powiedzmy 27 - 35 lat zależy raczej na stabilności , jakiejś gwarancji stałości , trosce i oparciu
Bycie chadem jest dobre tylko jak chcesz wyrywać dzieci z liceum dla których liczy się jeszcze lans
  • Odpowiedz
@mirko_anonim no to wychodzi na to że masz zbyt wygórowane wymagania , samotnych kobiet chcacych mieć rodzinę pewnie jest od groma i ciut więcej , ty prowadzisz selekcję wśród jakichś juleczek premium i zdziwko że mają frajerów ma pęczki , jeśli sam nie jesteś top of the top w każdej dziedzinie życia to zcziluj i zacznij szukać NORMALNYCH kobiet a nie marzysz o młodej pameli anderson na Boga
Już nie mogę
  • Odpowiedz
@mirko_anonim "jestem przystojny i zajebisty i nie mogę znaleźć kobiety" odcinek 9999

Nie, nie jesteś, ludzie atrakcji mają powodzenie wśród płci przeciwnej i choćbyś stanął na głowie to tego nie zmienisz, obudź się XD
  • Odpowiedz